Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Despre mine


Marius Ovidiu Calugaru e numele meu. Insa in mediul online sunt cunoscut drept Blogatu. Si-mi place asta! M-am nascut in 28 septembrie 1979, in Craiova, oras in care locuiesc in prezent. Sunt cel mai cunoscut blogger din Craiova si din Oltenia iar asta nu-i o lauda, e un fapt real, care nu poate fi contestat de nimeni. Insa eu nu ma mandresc cu asta. Imi place sa-i las pe altii sa ma aprecieze! Pentru mine, conteaza cel mai mult ca oamenii care ma cunosc sa aiba o parere buna despre mine. Si sper ca asa si este 🙂

In ceea ce priveste alte elemente autobiografice, pot spune ca am absolvit scoala generala, liceul si Facultatea de Medicina din Craiova. In 2005 am devenit medic iar in prezent imi impart timpul intre mai multe activitati! Acestea sunt, in ordinea importantei, viata personala, medicina, blogging-ul si publicitatea online, jurnalismul, socializarea pe retelele sociale si realizarea de clipuri si fotografii! Care sunt hobby-urile mele? Avand in vedere ca medicina, publicitatea online, blogging-ul, politica si jurnalismul sunt, pentru mine, adevarate meserii, pot spune ca imi place sa calatoresc, sa cunosc cat mai multi oameni interesanti si sa testez produse electronice si nu numai.

Internetul l-am descoperit in 2002 si de atunci nu ma pot desparti mai mult de cateva zile pe an de calculator, telefon sau tableta! In prezent petrec, in medie, 7-8 ore pe zi online, cele mai multe fiind dedicate blogului. In 2004 am castigat primul concurs. Atunci am inteles ca daca vrei, poti! Dar trebuie si sa stii cum! In 2007 am organizat primul concurs pe blog. Am invatat, destul de rapid, cum sa organizez concursuri si cum sa atrag concurenti. In 2007 am participat la prima campanie pentru bloggeri. Atunci am invatat cum sa organizez campanii pentru bloggeri! In prezent, invat cum sa castig concursuri, cum sa organizez concursuri si campanii pentru bloggeri. Si-mi place! Din acest motiv castig din ce in ce mai multe concursuri, organizez din ce in ce mai multe concursuri si campanii pentru bloggeri. In 2007 am descoperit Twitter, in 2009 Facebook si, in 2011, in primele zile de la lansare, Google+. Aceste retele sociale sunt deosebit de importante pentru mine, deoarece ma ajuta sa cunosc mai multi oameni cu care impart aceleasi pasiuni, pe care am ce sa-i invat si de la care pot invata.

Jurnalismul e pentru mine foarte important iar Blogatu.ro este principalul mod prin care incerc sa fac jurnalism de calitate.

Am urmatoarele conturi pe retelele sociale: Facebook, Twitter, Google+.

Daca doriti sa colaborati cu mine intr-unul din domeniile: publicitate online, medicina sau jurnalism ma puteti contacta la adresa blogatu@gmail.com! Daca doriti sa va analizez, sa va promovez blogul sau aveti ceva sa-mi spuneti ma puteti contacta la aceeasi adresa de e-mail! Am lasat la urma ce e mai important! Sunt interesat sa cunosc cat mai multi oameni interesanti. Asadar, daca va considerati astfel, nu ezitati sa ma contactati la aceeasi adresa de e-mail!

12 Comments

Add yours
  1. 8
    Fotograf nunta

    Se pare ca esti printre putinii care inca mai tine “steagul sus” cand vine vorba de a tine in viata un blog.
    Estge cunoscut faptul ca popularitate blogului a scazut in defavoarea facebook, twiter etc…
    Bv tie si sper sa nu cedezi tentatiilor.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord