Solutii eficiente pentru casa, care iti vor face viata mai usoara!

Solutii eficiente pentru casa, care iti vor face viata mai usoara!


Tehnologia a evoluat extrem de mult in ultimele decenii, fapt ce a dus la tot felul de inventii menite sa ne usureze viata din toate punctele de vedere.

Printre inovatiile tehnologice astazi avem tot felul de solutii pentru casa cu ajutorul carora vom beneficia de un confort mult mai sporit.

Un foarte bun exemplu care ne va face viata mult mai simpla este intrerupatorul cu touch. Acesta este inlocuitorul clasicului intrerupator de lumina, care la o simpla atingere va aprinde sau va stinge lumina.

Functioneaza si se monteaza exact ca un intrerupator clasic insa este mult mai usor de utilizat iar din punctul de vedere al design-ului, acesta a fost gandit astfel incat sa ofere locuintei dumneavoastra un plus de stil si eleganta.

Aceste intrerupatoare touch pot fi achizitionate pe site-ul celor de la Xsmart.ro. Aici va este pusa la dispozitie o gama foarte variata de intrerupatoare cu touch, toate de cea mai buna calitate, cu functia de baza, aprinderea si stingerea luminilor dar si multe altele. Prize moderne, telecomenzi sau hub-uri sunt alte cateva exemple de produse ce pot fi achizitionate de pe Xsmart.ro

De exemplu un intrerupator cu touch simplu din sticla poate fi achizitionat cu doar 49 de lei. De asemenea aici veti gasi si intrerupatoare duble sau chiar triple, intrerupatoare ce pot fi conectate printr-o telecomanda la diverse hub-uri sau cu alte intrerupatoare tip panou sau cu diverse dispozitive care utilizeaza tehnologia RF.

Un alt exemplu este intrerupatorul tactil triplu cu functia de wifi, ce poate actionat atat manual prin atingere, cat si cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete, cu aplicatia Smart Life, aplicatie ce este compatibila atat cu sistemul de operare Android cat si cu iOS. Ce poate fi mai simplu decat sa stai in pat inainte de somn citind o carte iar in momentul in carte doresti sa adormi sa poti inchide lumina printr-o simpla atingere a smartphone-ului. Acest intrerupator touch triplu costa doar 99 de lei si are o durata de viata de pana la 100000 de atingeri.

Un mare avantaj este ca aceste intrerupatoare cu touch screen se monteaza simplu si rapid si se potrivesc perfect in locul celor clasice, atata timp cat cele vechi sunt montate in doza rotunda de tip incastrat cu suruburi laterale.

Tot felul de alte solutii smart pentru casa sunt disponibile pe site-ul celor de la Xsmart.ro, asa ca daca te numeri printre pasionatii de tehnologie cu siguranta trebuie sa dai o tura pe site-ul acesta.

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord