Review Samsung Galaxy A9 (2018)

Review Samsung Galaxy A9 (2018)


Samsung Galaxy A9 2018 este primul smarphone din lume care are pe parte din spate nici mai mult nici mai putin de 4 camere foto, fiecare in parte cu rolul ei evident iar in momentul de fata pretul sau este de aproximativ 2500 de lei.

Cel mai important subiect de discutii pe acest smartphone este bineinteles reprezentat de cele 4 camere, asa ca in primul rand voi incepe cu acestea.

In ordine incepand de sus in jos, prima camera este camera ultra-wide ce poate realiza fotogradii la 120 de grade, are o rezolutie de 8 MP si o deschidere a diafragmei de 2.4, urmatoarea camera este cea telefoto, a treia camera este cea principala de 24 de MP cu care vei realiza probabil cele mai mute fotografii iar ultima camera adica a patra, este camera de adancime cu ajutorul careia se vor realiza fotografiile cu efectul bokeh avand o deschidere a diafragmei de 2.2.

Am realizat si o serie de fotografii, acestea fiind disponibile in clipul atasat. Pentru fotografiile de tip wide, avem si butonul corectare forma, deoarece in acest mod fotografiile apar curbate si astfel totul va aparea normal. Pozele realizate wide si apoi corectate sunt aproape identice cu cele realizate normal.

Insa pentru mai multe detalii despre aceste 4 camere uimitoare cat desrpe camera frontala de 24 MP, va invita sa accesati review-ul atasat de pe canalul meu de youtube.

Ecranul lui Samsung Galaxy A9 2018, este de 6.3 inchi, cu o rezolutie de 1080 x 2220 pixeli, deci o rateie de 18.5 : 9 si co o densitate a pixelorlor de 393 ppi.

Pe parte de performane pot spune ca stam foarte vine cu acest smartphone. Vine cu versiunea 8.0 de android, cu un chipsed Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 care ruleaza pe 14 nanometrii.

De asemenea procesorul este unul Octa-Core, avand 4 nuclee de 2.2 GHz si alte 4 de 1,8 GHz si in ambele cazuri este vorba de Kryo 260 care impreuna cu acceleratorul grafic Adreno 512 Galaxy A9 va putea livra printre cele mai frumoase experiente de gaming.

Pe partea de memorie, aici putem intalni doua variante ale acestui smarphone. Ambele cu memoria interna adica ROM de 128 GB, una dintre ele cu 6 GB si una cu 8 GB de memorie RAM.

Si pentru ca tot suntem la partea de stocare, avand in vedere ca Samsung Galaxy A9 2018 poate filma 4k, vei putea umple destul de repede memoria. Poti atasa un card MicroSD de pana la 512 MB, avand un slot dedicat, deci 3 slot-uri in total.

De ce 3 slot-uri? Pai pentru ca smarphone-ul este dual sim, si in foarte multe cazuri pentru a introduce un card MicroSD, este nevoie de scoaterea unui cartele, ceea ce este foarte enervant, insa nu si in acest caz. Putem introduce simultan atat cardul MicroSD cat si SIM 1 si SIM 2.

Bateria este de 3800 mAh, suficient pentru o zi intreaga, dar cel mai probabil vei ajunge cu ea secata aproape de energie dat fiind ecranul de 6.3 inchi. Avantajul este ca avem fast charging iar daca esti pe fuga vei putea sa il incarci suficient de repede cat sa supravietuiesti cu acesta.

Pentru o vizualizare mai in detaliu a acestui device performant va astept pe canalul meu de youtube unde veti putea vizualiza si multe alte smartphone-uri si diverse gadget-uri.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord