Review Logitech MK 540 Wireless Keyboard si Mouse Combo

Review Logitech MK 540 Wireless Keyboard si Mouse Combo


Una dintre cele mai bune soltuii pentru cei care lucreaza mult la birou, este combo-ul ce contine o tastatura si un mouse, Logitech MK 540.

Este vorba de o tastatura extrem de ergonomica cu un palm rest suficient de incapator si foarte comod.

Un mare avantaj ce face aceasta tastatura perfecta pentru cei care lucreaza mult la birou, il reprezinta tastele care au fost bine optimizate pentru o precizie sporita si de asemenea zgomotul tastelor este foarte redus.

Confortul mainilor este foarte important pentru lucrul la birou iar aceasta tastatura va putea sa ofere tot confortul necesar cu ajutorul palm rest-ului pe care l-am mentionat si ceva mai sus dar si cu ajutorul picioarelor ajustabile in 2 trepte.

Mouse-ul este si acesta foarte ergonomic, fiind realizat astfel incat sa poata fi utilizat atat cu mana stanga cat si cu mana dreapta, avand un design ambidextru. Este extrem de confortabil de tinut in mana.

Conexiunea la un laptop sau la un desktop PC, se face prin wireless printr-un singur conector USB, astfel vei avea in plus o intrare USB libera pentru orice alt device iti doresti sa il conectezi.

Atat tastatura cat si mouse-ul sunt alimentate de doua si respectiv o baterie, fiind optimizate foarte bine din punctul de vedere al consumului. Cu un singur set de baterii de calitate, tastatura poate sa reziste chiar si 18 luni pe cand mouse-ul cu doar o baterie are o autonomie de pana la 36 de luni. Bineinteles ca aceste valori pot varia in functie de timpul de utilizare al device-urilor.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord