QULT inaugurează un magazin de obiecte premium de design interior în București

QULT inaugurează un magazin de obiecte premium de design interior în București


Antreprenorul Daniel Penciuc, fondatorul DRESSBOX, serviciu de închiriere de rochii de gală și bijuterii, anunță lansarea QULT, magazin din zona de luxury retail, care comercializează obiecte premium de design interior.
Investiția în noul magazin, situat în zona Dorobanți, este de 50.000 euro. Toate colecțiile din portofoliul QULT vor putea fi găsite și în magazinul online la www.qult.ro. Magazinul va comercializa obiecte premium de design interior sub semnătura unor branduri renumite, precum Baobab, Onno, Skultuna, Max Benjamin, Cochine Saigon, Ester&Erik, Stoff.

„Filosofia din spatele acestei noi afaceri pune accent pe rafinamentul și unicitatea care ar trebui să caracterizeze obiectele pe care le alegem pentru decorul căminului. Așadar, QULT pune la dispoziție clienților o întreagă varietate de produse: lumânări parfumate, difuzoare de interior, sfeșnice pentru lumânări și accesorii lucrate manual de maeștri artizani din întreaga lume.
Brandurile reunite sub umbrela QULT împărtășesc pasiunea pentru producția manuală a produselor și standardul ridicat al calității ingredientelor din compoziție”, declară, Daniel Penciuc, fondatorul QULT.

Magazinul QULT îi vizează în primul rând pe pasionații de design interior, pe cei care apreciază parfumurile fine și accesoriile de calitate ridicată într-un decor interior. Produsele se adresează clienților B2C și B2B care își doresc amenajarea căminului sau a spațiului de la birou într-o manieră exclusivistă și rafinată. De asemenea, gama QULT se adresează și segmentului de Office, Wellness (SPA) și HoReCa (hoteluri).
Despre QULT
QULT comercializează obiecte premium de design interior cum ar fi lumânări parfumate, sfeșnice pentru lumânări, difuzoare de interior și accesorii produse manual. Noul magazin, situat pe strada Tudor Ștefan 26, sector 2, București oferă și produse premium de îngrijire corporală de la Cochine Saigon. Mai multe detalii pe www.qult.ro.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord