Un After School in ajutorul copiilor si parintilor

Un After School in ajutorul copiilor si parintilor


Pentru multi parinti, a avea pe cineva care sa se ocupe de copil, dupa orele de scoala, este o adevarata problema. In plus, din cauza job-ului, multi dintre acestia nici macar nu pot sa isi ia copiii la scoala. Desigur, sunt institutii de invatamant care au integrat programul step by step, insa acestea sunt doar cateva si mai raman foarte multi copii care nu au niciun suport pentru supraveghere, pentru asistenta la teme si multe altele. Bunicii sunt o alta alternativa, insa anumite familii nu au nici aceasta optiune. Fie parintii nu locuiesc in acelasi oras, fie nu se pot deplasa si multe alte situatii. Deci, ce facem cu copiii dupa ore, cat timp suntem la munca? Nu ii mai putem lasa ca odinioara sa se descurce singuri. Traim intr-o societate ce nu mai este atat de sigura pentru un copil si de aceea supravegherea este esentiala. Solutia cea mai buna este inscrierea copilului la un after school din orasul in care locuim. De exemplu, un after school Craiova, foarte apreciat de parinti, este Happy Kids. De ce parintii din Craiova prefera acest after shcool si de ce va puteti inscrie copiii aici?

Happy Kids nu este doar un simplu loc unde sa va lasati copiii cat timp sunteti plecati la munca. In primul rand, la cerere, cei mici pot fi luati de la scoala si adusi, in siguranta, la sediul after school-ului. Apoi, li se asigura o masa sanatoasa, gustoasa si calda, in conditii de maxima igiena. Educatorii si profesorii de la Happy Kids se vor asigura de faptul ca cei mici isi vor efectua temele pentru a doua zi. Acest lucru se face insa fara a interveni efectiv in procesul de lucru, ci doar vor fi supravegheati. Desigur, daca unul dintre copii are probleme in rezolvarea unui exercitiu, profesorul de la grupa ii va oferi sprijinul necesar prin explicatii cat mai bune, astfel incat cel mic sa inteleaga.

In afara de efectuarea temelor, la acest after school mai exista si alte activitati pe care copii le pot face optional. Printre acestea se numara cursurile de robotica, cele de IT, gandire creativa, cursuri de bune maniere, de engleza, de cultura generala si tot asa. Pe langa aceste cursuri , cei mici vor avea si ateliere amuzante, prin care isi vor putea exprima creativitatea. Desigur, la Happy Kids cei mci vor avea timp si sa se joace, deoarece joaca este extrem de importanta in dezvoltarea lor. Personalul de la acest after school din Craiova organizeaza periodic, pentru copiii inscrisi, vizite la muzee, la expozitii, la case memoriale, la Gradina Botanica, in parc etc. De asemenea, ii vor duce la spectacole de teatru si circ. Cei mici isi pot sarbatorii chiar si ziua de nastere aici.

Asadar, nu trebuie sa va faceti griji. Parintii din ziua de azi lucreaza foarte mult si din pacate, nu au timp sa ii duca pe cei mici la toate activitatile descrise mai sus. Insa, inscriindu-i la Happy Kids vor avea siguranta ca acestia vor avea parte de experiente de neuitat si de o educatie la cele mai inalte standarde.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord