Tesla vine in România, in 2019.

Tesla vine in România, in 2019.


Brandul Tesla, care a promovat ideea de autovehicul cu propulsie 100% electrica – sportiv si prietenos cu mediul inconjurator va fi disponibil si in Romania din 2019

Superchargerele vor fi instalate in Bucuresti, Craiova si Braila.

Informația a fost confirmată oficial chiar de Elon Musk. Totul a pornit de la o discuție pe Twitter purtata de celebrul antreprenor cu un roman, pe tema instalarii unor dispozitive de incarcare speciale pentru aceste mașini. Superchargerele vor fi instalate in Bucuresti, Craiova si Braila.

In octombrie, s-au purtat negoicieri intre reprezentantii Tesla și George Maior, ambasadorul României în SUA, care a prezentat, intr-o intalnire de lucru, masurile implementate de tara noastra in domeniul energiei regenerabile. De asemenea o noutate va fi disponibilitatea pe piata din tara noastra a Tesla Model 3, un vehicul care se vinde in SUA mai bine decat toti concurentii premium cu propulsie termica la un loc, pretul acestuia ar urma sa porneasca in Romania de la 40.000 de euro dupa aplicarea bonusului oferit de stat la achizitionarea unui vehicul cu propulsie 100% electrica.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord