Router-ul portabil TP-Link M7200, una dintre cele mai bune si simple metode prin care sa poti sta conectat non stop la online!

Router-ul portabil TP-Link M7200, una dintre cele mai bune si simple metode prin care sa poti sta conectat non stop la online!


In randurile urmatoare, o sa va vorbesc putin despre un router portabil, mai exact TP-Link M7200, un device surprinzator de eficient.

Unul dintre cele mai impotante aspecte legate de acest router portabil, este ca suporta fara nici un fel de problema retelele 4G FDD/TDD-LTE, astfel indiferent de tara sau regiunea in care te aflii, te vei putea bucura alaturi de cei dragi de internet rapid cat cuprinde.

Cu aproximativ 270 de lei, veti beneficia de un device compact, foarte ergonomic, usor de utilizat dar si foarte eficient, necesitand doar o cartela SIM bineinteles cu internet. Nu doar smartphone-ul este cel care se poate conecta, ci si laptop-ul ori tableta pot fi asociate cu acest device ingenios. Poate fi tinut de exemplu in buzunarul de la pantaloni, ori geaca, fara nici un fel de problema.

In cutie pe langa router-ul TP-Link M7200, veti primi si un manual de instructiuni de utilizare, bateria route-ului care il va ajuta sa functioneze 8 ore neintrerupt, fiind de 2000 de mAh si cablul de incarcare de tip Micro USB.

Cu ajutorul acestui mic router te vei putea conecta la retea cu pana la maxim 10 dispozitive simultan, foarte simplu si usor, cu ajutorul aplicatiei TP-MIFI. Tot ce trebuie sa faceti este sa va instalati aceasta aplicatie in smartphone si in doar cateva secunde.

Pe partea frontala a router-ului sunt pozitionate indicatoarele pentru starea batieriei si intensitatea semnalului, precum si butonul de power, in partea de sus este localizat portul USB.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord