Review router wireless Tenda Gigabit AC10U Dual-Band

Review router wireless Tenda Gigabit AC10U Dual-BandConexiunea la internet este extrem de importanta in special pentru firme dar si pentru uzul personal de acasa mai ales in cazul unui gamer pasionat.

Elementul principal pe langa viteza de date de la furnizorul de internet, este router-ul.

In randurile urmatoare o sa va vorbesc pe scurt despre un router wireless extrem de eficient si cu o putere a semnalului foarte buna.

Este vorba despre routerul wireless Tenda Gigabit AC10U Dual-Band, router ce dispune de 4 antene omni directionale de 5dBi cu ajutorul carora iti vor putea garanta o raza a asemnalului extrem de mare.

Este un router wireless care este construit pe baza standardului 802.11ac Wave 2.0, asigurand o rata dual band concurenta de pana la 1167 Mbps. Este un router care trece fara nici un fel de problema peste mult straturi de pereti, avand la bord o tehnologie avansata de boost a semnalului wireless care permite extinderea acoperirii WiFi.

Din punctul de vedere al partajarii, Tenda Gigabit AC10U Dual-Band dispune de o interfata USB multifunctionala cu ajutorul careia se poate partaja un dispozitiv de stocare, imprimanta si asa mai departe.

Un principal atuu al acestui router wireless, este faptul ca a fost construit in jurul unui procesor de 1GHz cu tehnologia de 28 nm. Puterea de procesare este una foarte mare dar este in acelasi timp si capabil sa realizeze consumuri reduse de eneregie.

Tenda Gigabit AC10U Dual-Band este foarte usor de instalat, aceasta realizandu-se intr-un timp foarte scurt. O problema des intalnita este in cazul celor care uita numele de utilizator sau a parolei PPPoE iar cu ajutorul acestui router de la Tenda, vei scapa de orice grija de acest fel, prin transferul ID-ului si a parolei de la routerul anterior utilizat.

Dupa o perioada de testare a acestui router wireless Tenda Gigabit AC10U Dual-Band sunt extrem de multumit de cat de capabil este si in plus design-ul este unul cu adevarat atractiv. De asemenea nu trebuie sa iti faci griji din punctul de vedere al rezistentei, carcasa fiind confectionata din materiele de cea mai buna calitate. Recomand cu toata increderea acest router, in special pentru raportul pret/calitate excelent.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord