Review Mio Mivue 751

Review Mio Mivue 751


Traficul este din ce in ce mai aglomerat in special in marile orase, deci putem intampina tot felul de neplaceri ce pot fi cauzate de alti soferi. Pentru a preveni anumite situatii sfatul meu este sa utilizati o camera de bord.

O solutie foarte buna pe care am testat-o si eu, este camera video Mio Mivue 751, camera auto ce are un unghi foarte larg de vizualizare, mai exact de 140 de grade, filmand la o calitate superioara de 2.5k. In acest fel va putea capta cu usurinta evenimentele ce se desfasoara in fata masina si pe marginea drumului, iar ulterior soferul poate revedea cu usurinta inregistrarea, pana la cele mai mici detalii. Aceasta functie este utila in special pentru a vedea numerele de inmatriculare ale masinilor de pe drum.

Ecranul prin care veti putea vedea daca ati asezat camera in pozitia optima are o dimensiune de 2,7″. Camera este compacta si este construita din materiale de cea mai buna calitate iar butoanele au aceeasi dispunere ca majoritatea modelelor din seria 7. Temperatura de functionare este intre -10° si pana la +60° C

Vizibilitatea camerei Mio Mivue 751 este foarte bogata atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, inregistrarile fiind realizate cu 1440p QUAD HD. De asemenea soferii care doresc sa aiba dovada evenimentelor petrecute in spatele masinii, Mio MiVue 751 este compatibila cu Mio A30, camera ce poate fi pozitionata pe luneta masinii.

Filmarile realizate de Mio MiVue 751 sunt foarte clare si nu am intampinat nicio problema in utilizarea camerei. Pentru filmari, poti alege intre rezolutia Full HD 30 FPS si HDR activat si Full HD la 60FPS fara HDR sau rezolutie 1440 la 30FPS.

Aceasta camera auto are in dotare Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto (ADAS) preinstalate, inclusiv Sistemul de avertizare în caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS), Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System, FCWS) și Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert, FA). Un alt avantaj este ca avertismentele privind camerele de supraveghere se actualizeaza pe intreaga durata de viata a dispozitivului.

Daca ati intampinat probleme, clipurile pot fi vizualizate pe un calculator sau laptop cu ajutorul aplicatiei Mio Mivue Manager.

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord