Priza inteligenta TP-Link HS110 care nu trebuie sa iti lipseasca din locuinta!

Priza inteligenta TP-Link HS110 care nu trebuie sa iti lipseasca din locuinta!


O solutie extrem de eficienta prin care putem sa monitorizam energia consumata dar si care ofera acces de la distanta la diverse aparate, electronice si electrocasnice, este priza inteligenta TP-Link HS110.

Cu ajutorul acestei prizei inteligente cu Wi-Fi, care poate fi programata foarte simplu si rapid, de oriunde, totul cu ajutorul unui smartphone si aplicatia Casa. Aceasta priza are scopul de a urmarii in timp real consumul de energie, dar si scopul de a gestiona electronicele din casa precum un sistem de aer conditionat, calorifer electric, lumini si asa mai departe.

De exemplu, atunci cand sunteti plecati in vacanta, cu ajutorul unei astfel de prize inteligente, puteti programa luminile sa se aprininda si sa stinga automat luminile pentru a da impresia ca este cineva in locuinta.

Dupa cum am precizat, este usor de utilizat, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti priza inteligenta TP-Link HS110 intr-o priza de perete, dupa care sa va instalati aplicatia, urmand mai apoi configurarea.

Priza inteligenta TP-Link HS110 are un design simplu dar si foarte modern si elegant in acelasi timp, fiind potrivita pentru orice spatiu, indiferent de decor.

Pentru a viziona un review complet al acestui device minune, va invit sa dati un click pe clipul video atasat la inceput.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord