Platforma unde antreprenorii găsesc toate serviciile pentru firma lor

Platforma unde antreprenorii găsesc toate serviciile pentru firma lor


BizTool.ro este un marketplace destinat antreprenorilor români care vor să facă primii pași în afaceri sau care vor să-și dezvolte afacerile deja existente, dar și specialiștilor în diferite domenii ce țin de dezvoltarea unui business care vor să-și ofere expertiza.

BizTool.ro este primul marketplace care vizează să aducă la un loc comunitatea de antreprenori din România, cât și cea de freelanceri. Pe platformă se regăsesc specialiști din domenii precum web development, hosting, seo, design, legal, taxe (contabilitate), consultanță de business, marketing, consultanță financiară. Orice antreprenor poate apela la specialiștii din platformă, iar experții pot câștiga noi clienți și contracte suplimentare.

Marketplace-ul, la care s-a lucrat mai bine de jumătate de an, se adresează atât persoanelor care au nevoie de ajutor cu afacerea într-un anumit moment cât și persoanelor care acum vor să își lanseze afacerea.

Este o platformă cu acces gratuit unde își pot face cont specialistii din întreaga țară. BizTool.ro oferă interacțiune personalizată în funcție de preferințele utilizatorilor în site. Mai mult, consultanții prezenți în platformă sunt listați cu tarife, date de contact și descriere și sunt selectați în funcție de specializare.

BizTool.ro răspunde cumulativ la mai multe nevoi: antreprenorii găsesc toți specialiștii de care ai nevoie în același loc, au siguranța colaborării cu specialiștii listați în platformă, iar aceștia din urmă au un flux constant de clienți care au nevoie de serviciile pe care le pun la dispoziție. Platforma oferă în acest moment șase categorii principale (CTO de împrumut, Brand Awareness, Self-Improvement, Birocrație și taxe, Business Mentors și Coworking & birouri) din care derivă și alte subcatogorii specifice.

Scopul BizTool.ro este de a crea și consolida o comunitate interconectată de specialisti și de a oferi conținut de calitate și servicii concrete. Mai mult, scopul BizTool este să transforme comunitatea BizTool într-o parte integrantă a ecosistemului antreprenorial din România.

BizTool.ro este un proiect independent, susținut de start-up.ro, principalul portal de informație pentru antreprenorii și startup-urile din România.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord