Nicio mocheta nu merita sa fie aruncata

Nicio mocheta nu merita sa fie aruncata


In orice lucru pe care il aruncam s-au investit multa munca si multe resurse. De cate ori vad paine pusa la tomberoane, ma gandesc cata munca grea se nesocoteste si se arunca in acelasi timp cu ea si la faptul ca undeva pe glob, cineva moare de foame. Consumatorismul si risipa merg mana in mana in epoca noastra. Imi place ideea de a reconditiona anumite obiecte de imbracaminte.

Aplicand un guleras din dantela sau din margele, un buzunar fals peste o ruptura prelungim viata unei rochii sau a unor pantaloni. Ar fi timpul sa invatam sa refolosim si alimentele. Din cozonacul vechi se poate faca un tort bun, dintr-o paine rotunda, care s-a uscat pizza, din cartofii fierti o salata.

Sa zicem ca in cazul in care s-a stricat frigiderul sau televizorul si au venit specialistii spunand ca nu mai este nimic de facut este scuzabil sa le aruncam, dar o mocheta buna si pufoasa, care izoleaza casa si conserva caldura este inadmisibil sa fie aruncata.

Sa zicem ca este o mocheta lipita si cum nu ati reusit sa o spalati de la montarea ei este plina de praf si de pete. Stiu o firma care este as in curatare mochete chiar daca sunt lipite si n-au fost spalate. In cazul in care v-ati hotarat sa-i scoateti fata unei astfel de mochete, iata care sunt pasii:

-intrati pe site-ul oficial al firmei Curatart.ro si treceti in revista informatiile si datele de contact
-stabiliti cu furnizorii de servicii o zi in care sa vina sa testeze rezistenta mochetei la anumiti detergenti, fiindca ei asa fac, de aceea niciodata nu lasa in urma un covor, o mocheta sau o canapea decolorata. Acesta responsabilitate maxima ar trebui sa va faca dependenti de serviciile lor. Tot atunci masoara si suprafata covorului sau a mochetei si va comunica pretul.

-stabiliti impreuna data cand va veni echipa si toate serviciile pe care le solicitati.
Este util sa stiti urmatoarele:
-o mocheta lipita poate fi curatata in profunzime direct acolo unde se afla cu ajutorul aparaturii performante si a spumei uscate care curata la fel de bine cum spala detergentul obisnuit si apa. Procedeul este valabil si pentru un covor foarte greu, care nu poate fi manevrat usor.

-aceste servicii de calitate premium la preturi oneste sunt oferite la domiciliul clientului. Acesta lucru va scuteste de plata transportului si de pierderea de timp, plus efortul de a strange covorul si de a-l pune in masina.
-echipa de specialisti este pregatita sa va ofere si alte servicii importante, cum ar fi: curatarea saltelelor, a scaunelor, fotoliilor si a canapelei, dar si a scaunelor auto.

Cred ca ati inteles ce greseala mare faceti ducand la gunoi o mocheta foarte buna, in care piciorul se simte confortabil si care pastreaza caldura in casa si aduce multe beneficii, cu conditia sa fie bine curatata, sa nu fie plina de acarieni, de mucegaiuri si de microbi.

Firma prezentata mai sus ne ajuta sa scoatem microbii din casa si sa locuim intr-un spatiu curat. Un studiu recent a demonstrat ca o persoana care sta mult timp intr-o casa murdara are mai multe sanse sa cada in depresie decat una cu locuinta curata.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord