La ceas de iarna, petrece cu o femeie frumoasa!

La ceas de iarna, petrece cu o femeie frumoasa!


”Singur, singur, singur,/Vreme de beţie -/I-auzi cum mai plouă,/Ce melancolie!/Singur, singur, singur…”E clar ca Bacovia a avut dreptate. Singuratatea te doare ca o rana in noptile lungi de iarna in care ai ciocni un pahar cu vin si cu peretii, sa fie insufletit. Ah, ce frumos ar fi sa imi pot rezema capul de unul blond si sa ne uitam pe geam cum ninge feeric ca doi copii!

Cina oamenilor singuri este trista. Sa ai acolo, langa tine un suflet intr-o infatisare frumoasa si ingrjita, un trup de femeie ca o anfora pe care sa il mangai, niste buze dulci si pline a caror dulceata sa o poti gusta, este o dorinta ce se poate implini alegandu-ti una dintre escorte . Asa vei avea si tu la dispozitie sanii albi, calzi si rotunzi de femeie coapta si dulce, care iti umple noptile de iarna.

Pe patul alb sa ii simti alaturi rasuflarea proaspata, sa isi reverse bucle de aur pe perna de langa tine, fara obligatii, fara certuri si reprosuri, fara nimic!

Meriti din plin o seara de iarna de neuitat, fiindca ai motivele tale pentru care ai ales singuratatea.

De ce sa nu iti delectezi privirea cu femei sex  si de ce sa nu iti condimentezi seara cu cea mai frumoasa din ele din punctul tau de vedere?

Hai, inceteaza sa fii martirul care isi refuza micile placeri ale vietii, fiindca teama il paralizeaza! Viata este facuta sa o traiesti frumos si sa o storci de toate placerile zemoase si dulci pe care le ofera.

Esti un barbat singur? Nu iti mai plange de mila, ci umple-ti casa cu o femeie frumoasa si fiti fericiti impreuna, fiindca nu aveti de dat socoteala nimanui!

Ai dubii? Protejeaza-te! Nu ai chef de sex, dar te-ai saturat sa fii singur, sa nu ai cu cine sa schimbi o vorba? O tii in brate si stati la povesti!

Grabeste-te fiindca timpul din clepsidra ti se scurge nemilor! Peste ceva vreme va veni timpul in care vei regreta toate lucrurile pe care nu le-ai facut!

Intra in imperiul fetelor extrem de frumoase si alege-ti fata care corespunde criteriilor tale estetice!

Stii, au fost povesti de viata in care prin corpul ei, printul a ajuns la sufletul ei si au trait fericiti pana la adanci batranete…

Ninge. Cerul intinde lenjerie alba din bumbac satinat peste pamant. Se aprind luminile sarbatorilor peste lume si magia invaluieste totul in straiele ei aurite.

Ce ar fi sa chemi la tine o femeie frumoasa si sa petreci cu ea clipe magice de poveste intr-o seara de iarna?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord