Imprimanta Epson L6170, perfecta pentru activitati de birou si nu numai!

Imprimanta Epson L6170, perfecta pentru activitati de birou si nu numai!


De curand am primit o imprimanta in teste, mai exact imprimanta Epson L6170 . Este vorba de o imprimanta foarte performanta si de ultima generatie, ce ofera diferite optiuni de conectivitate, imprimare fata verso, ecran LCD, compartiment pentru alimentare automata si multe altele.

Cu totii stim cat de enervant este acel moment cand ramanem fara cerneala in cartusurile imprimatelor clasice si daca doriti sa uitati de aceasta grija, Epson L6170 este solutia perfecta.

Aceasta imprimanta vine impreuna cu cerneala inclusa in pachet, cerneala care va poate ajunge chiar si 3 ani, in functie de cat de des este utilizata. Mai exact, imprimanta poate imprima pana la 14.000 de pagini alb-negru si pana la 11.200 pagini color, intre reumpleri si fara semne de oboseala. In acest fel pe toata aceasta durata de timp, veti putea face economii considerabile.

Un mare avantaj al acestei imprimante, este faptul ca dispune de Wi-Fi si Wi-Fi Direct, ceea ce o face perfecta pentru trimiterea de documente pentru imprimare de pe orice fel de dispozitiv inteligent. Totul se poate realiza prin intermediul aplicatiei Epson iPrint. In plus puteti primi fisiere de oriunde din lume cu ajutorul Epson Email Print.

Epson L6170 utilizeaza un sistem cu rezervor de cerneala ce are o capacitate uriasa in comparatie cu un set de cartuse normale, astfel economisind timp dar si bani pentru reumplerea acestora.

Dupa zeci de pagini printate atat cu text cat si poze, imagini, trebuie sa spun ca absolut toate culorile redate prin printare sunt dupa parerea mea de-o calitate superioara, fiind exact ca cele vizualizate in calculator. Nici scanner-ul nu se lasa mai prejos iar imaginea rezultata in urma scanarii unui document este impecabila.

Un plus foarte mare il reprezinta faptul ca imprimanta este foarte usor de utilizat, functiile sunt intuitive iar in acest fel te vei obisnui foarte repede cu ea. Pe langa simplitatea in utilizare, Epson L6170 este si foarte rapida, in doar cateva secunde orice am avut in fata documentul sau poza, gata printate.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord