Esti in cautarea unei masini noi?

Esti in cautarea unei masini noi?


Ce trebuie sa verifici la o masina inainte de a da banii munciti cu greu pe ea:

  1. Verifica cati proprietari a avut inainte;
  2. Asigura-te ca are toate reviziile facute la timp;
  3. Asigura-te ca are istoric service;
  4. Verifica ca numarul de km de la bord sa fie reali;
  5. Verifica caroseria, asigura-te ca toate componentele sunt cele originala si nu a fost revopsita din cauza unui accident.

Pe langa asta, atunci cand cumperi o masina noua nu prea gasesti multe informatii despre modelul respectiv. Majoritatea informatiilor sunt cele oferite de producator, cum ar fi consumul si numarul de km la care trebuie facute reviziile.

Te intereseaza cat te va costa pe an sa o intretii, cat costa piesele, cat consuma cu adevarat si ce probleme poate avea cu timpul. De unde poti afla asta? Simplu. Direct de la posesori, de la oameni care detin de ceva timp acelasi model de masina pe care tu il cauti.

Intra pe DailyDriven.ro si cauta masina ta. Gasesti acolo informatii direct de la posesori. Ca sa ii ajuti si tu pe altii, lasa si tu un review despre masina actuala si in felul asta poti ajuta sute de oameni cand vor sa isi aleaga o noua masina.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord