De la cantec la realitate

De la cantec la realitate


“Scoate tiganca ghiocu’

Ca m-a parasit norocu’

Pune mana si ghiceste

Si vezi cine ma iubeste:

Hai ghiceste viata mea,

Ca m-am saturat de ea

Spune-mi de mai am noroc

Daca nu sa ard in foc!”

Asa spune un cantec vechi si trist al unui om deznadajduit care ii cere ghicitoarei indirect sa il minta frumos! Oamenii doresc sa afle viitorul. Fie ca se afla la limita rabdarii, fie ca o fac din curiozitate apeleaza la forte oculte sa stie ce ii astepta pe viitor. Uneori sunt probleme care ne chinuiesc de ani intregi. O relatie toxica la care ne vine greu sa renuntam, un serviciu solicitant, o boala care ne da tarcoale, un rezultat pe care il asteptam cu sufletul la gura. Fiecare incertitudine adauga strat dupa strat de indoieli, de nelinisti care se acumuleaza.

De ce sa te duci la ghicitoare, cand exista o pagina virtuala care iti ofera tarot gratuit . Ai aici, pe acesta pagina, raspunsuri la toate intrebarile, sa poti dormi linistit. In acest loc nu ti se intampla sa fii mintit. Lumea inca mai rade de tactica ghicitoarelor care puneau intrebari general valabile sa isi etaleze stiinta: “Ai vreun Gheorghe in familie? (toate familiile din Romania au) Se arata cineva bolnav aproape de casa? Pe cine ai bolnav in familie?”

Iata ce raspunsuri primesti completand formularul de pe pagina Etarot.xyz: informatii generale despre viitor, dragostea in viitor, relatia actuala, iubire din trecut, plan financiar si profesional.

Ghicitul in tarot, horoscop 2019 au rolul de a ne pregati pentru ce urmeaza si a ne invata, cum sa ne ferim de rele si cum sa acceptam provocarile vietii.

Pentru fiecare zodie in parte stau pe site previziunile, iar cei care le-au formulat cu maxim profesionalism spera sa va fie de folos.

Ratam oportunitati fiindca nu actionam cand energiile si conjunctura ne sunt favorabile, iar horoscopul este un ghid care sa ne ajute sa ne orientam in viitorul incert.

Seamana, daca vreti cu GPS-ul dupa care soferul isi conduce masina catre o destinatie necunoscuta, sa nu se mai rataceasca.

Exista multe previziuni bune pentru oamenii cu inima curata. De pilda Mercur pune lucrurile la punct, adica reface clasamentul valorilor reale si trimite pedepse catre profitorii din ultimii 27 de ani. Aceasta este promisiunea la nivel politic pe care o asteptam demult, dar cel mai mult oamenii au nevoie de armonie, fiindca vrajmasia stoarce de putere pe oricine.

2019 va fi anul Porcului de pamant pentru fiecare zodie, iar in astrologia chinezeasca acest animal este asociat cu fertilitatea si virilitatea.

Se pare ca in anul care sta sa vina, toti cei care isi doresc copii isi vor indeplini visul. Exista si un articol care iti raspunde clar la dilemma daca relatia voastra are viitor.

Horoscopul si tarotul ne maturizeaza. Privesti cu demnitate bunele si relele care se proiecteaza dincolo de palpabil, de prezent si nu renunti. Pornesti sa cuceresti viitorul cu fruntea sus, fiindca dezertarea nu-si are rostul si este sub demnitatea oamenilor adevarati.

Viata este deosebit de frumoasa si incitanta tocmai fiindca ne ofera si bune si rele, iar satisfactiile generate de invingerea situatiilor dramatice sunt imense.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord