CBRE face Management de Proiect pentru Revera Medical City

CBRE face Management de Proiect pentru Revera Medical City


  • Revera Medical City esteparte din cel mai mare proiect medical privat din România, dezvoltat de Enayati Group și dedicat vârstnicilor și afecțiunilor din sfera oncologică;
  • CBRE este consultantul de management de proiect și control al costurilor pentru următorii doi ani, perioada estimată pentru finalizarea construcției;
  • În prezent, CBRE este lider și pe segmentul de management de proiect pe piața locală a companiilor de consultanță imobiliară.

București, 18.12.2018. CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, este managerul de proiect al Revera Medical City, dezvoltat de Grupul Enayati. Proiectul va fi cel mai mare centru medical privat din România și va include o unitate ultramodernă pentru îngrijire medicală, un centru rezidențial pentru vârstnici și un spital destinat afecțiunilor din sfera oncologică și recuperării în urma acestora. Complexul va avea o suprafață construită de 35.000 m² și va include trei clădiri cu subsol comun, situate în zona Băneasa din București. CBRE va asigura managementul de proiect și controlul costurilor pe toată perioada construcției, a cărei durată este estimată la circa doi ani. Finalizarea complexului medical este prognozată pentru 2020.

Echipa de consultanți CBRE implicată în acest proiect este coordonată de Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy, cu o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară și în construcții, și îi are în componență pe Adrian Marcu (Senior Project Manager) și Costin Bors (Site Project Manager).

“Suntem onorați să jucăm un rol important în apariția pe piața autohtonă a celui mai mare și mai complex centru medical privat. România are o nevoie acută de investiții în zona medicală, iar Revera Medical City va fi un complex medical de top. Este un proiect extrem de ambițios, căruia echipa CBRE îi va face față cu succes, datorită know-how-ului echipei de profesioniști experimentați în management de proiect atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. În afară de încrederea pe care ne-o dau proiectele de anvergură pe care le-am derulat până acum în România, suntem nerăbdători să contribuim la construirea unui centru care va ajuta atât bolnavii de cancer, cât și bătrânii din București, dar și din țară”, a declarat Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy al CBRE Romania.

Rolul CBRE în dezvoltarea Revera Medical City vizează o arie largă de activități, de la organizarea selecției și contractarea antreprenorului general, urmărirea derulării construcției, până la verificarea respectării calității lucrărilor din punct de vedere tehnic și gestionarea bugetului, în scopul de a aduce economii importante, dar fără a afecta calitatea sau specificațiile inițiale ale proiectului (value-engineering).

Revera Medical City este un proiect gândit să revoluționeze piața medicală din România, cel puțin în domeniul îngrijirii vârstnicilor. Suntem conștienți de provocările pe care le aduce cu sine construirea unui centru medical de o asemenea anvergură, așa că obiectivul nostru a fost să atragem alături de noi parteneri de top. Colaborarea cu CBRE ne va aduce cu siguranță rezultatele scontate”, a declarat Dan Doroftei, Director de Dezvoltare al Revera Medical City.

CBRE derulează servicii de management de proiect și control al costurilor pe segmentele de birouri, retail, industrial și rezidențial. Printre cele mai importante nume din portofoliul diviziei locale de management de proiect se numără: Sun Plaza (faza inițială a extinderii), Airbus Helicopters (fabrica de elicoptere de la Brașov), ThyssenKrupp Bilstein (unitate de producție pentru amortizoare de autovehicule, în județul Sibiu) sau Kimball Electronics (fabrică de sisteme electronice, în Timișoara). În ultima periodă, CBRE s-a ocupat de proiecte spectaculoase de amenajare de spații de birouri cu suprafețe mari (4.000 m2 sau 8.000 m2 ) în clădiri ale unor dezvoltatori ca Skanska (Campus 6), CA Immo (Orhideea Towers), Forte Partners (The Bridge) și mulți alții. Compania a desfășurat servicii de audit tehnic (technical due-diligence) al clădirilor, precum și de management de proiect și control al costurilor pentru London Stock Exchange Group, Johnson&Johnson, Misys/ Finastra sau Schlumberger.

Enayati Group

Grupul Enayati a fost creat de Dr. Wargha Enayati folosind experiența sa în business-ul medical de mai bine de 20 de ani. A început de la propriul cabinet de cardiologie, a înființat Centrul Medical Unirea care, ulterior, prin extindere și dezvoltare a devenit Rețeaua Privată Regina Maria. A vândut acțiunile la rețea și a pornit pe un nou drum de business-uri medicale.

Dr Wargha Enayati este un inovator și un deschizător de drumuri. A inovat când a creat Fundația Inovații Sociale Regina Maria care deține singurele policlinici sociale pentru persoane fără venituri, asigurări medicale sau cu venituri mici. Inovează prin oferirea primului serviciu de concierge medical la Clinica Intermedicas. La MedicHub inovează permanent și schimbă viziunea asupra comunicării medicale prin crearea singurei companii care poate să dezvolte și să implementeze campanii integrate de comunicare, pe toate canalele disponibile, inclusiv cu generare de conținut.

Inovează construind primul proiect greenfield Revera Medical City dedicat vârstnicilor. A inovat când a investit în Docbook și MEdijobs

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord