Bautura si mancarea merg bine cu muzica buna

Bautura si mancarea merg bine cu muzica buna


Despre nunti se discuta de multe ori apreciativ sau depreciativ, iar tot ce tine de o astfel de petrecere este important. De pilda nu poti spune ca nu te intereseaza muzica si ca importante sunt doar mancarea si bautura (sa fie bune si din belsug). Toate trebuie sa se armonizeze perfect ca petrecerea sa se desfasoare in conditii excelente.
Am auzit nuntasi dezamagiti care au spus ca pur si simplu le-a stat mancarea in gat din cauza muzicii si sonorizarii. Ei acuzau dureri de cap si urechi infundate din cauza microfoniei si a repertoriului sarac.

Ce greseli poate face o formatie ca nuntasii sa deteste muzica ei?

-sa aiba un repertoriu limitat, compus din 20-30 de piese pe care sa le repete toata noaptea
-sa nu fie receptiva la cererile nuntasilor care doresc sa faca dedicatii celor dragi si sa auda anumite melodii
-solistii sa falseze, sa nu existe sincronizare intre solisti-instrumentisti
-microfoanele sa lase de dorit
-sa se cante melodii nepotrivite.

Am auzit cantece de jale la nunta sau manele despre cei aflati in inchisoare.
Dar stiu o formatie nunta Bucuresti care nu face niciodata asemenea greseli, iar muzica ei merge foarte bine cu mancarea si bautura bune servite in localuri de lux.

Cum sa nu petreaca oamenii in compania lor, cand sunt capabili sa interpreteze orice gen de muzica? Solistii cu prezenta scenica de profesionisti, cu voci lucrate antreneaza lumea la dans. Orchestra este completa, iar orele de repetitie se vad, sincronizarea fiind perfecta.

Grandpartymusic.ro sunt din ce in ce mai solicitati deoarece:

-nu programeaza niciodata doua nunti sau doua evenimente in acelasi timp. Acesta este un principiu foarte bun pentru un artist care se concentreaza sa dea ce este mai bun la un eveniment si dovedeste maxim respect fata de cei care il solicita. Atat solistii chemati, cat si instrumentistii raman alaturi de nuntasi de la inceputul nuntii, pana la sfarsitul acesteia.
-indeplinesc atat dorintele nuntasilor, cat si pe ale mirilor. Au in program ore in care interpreteaza muzica prefetara a mirilor.
-solistii si instrumentistii alcatuiesc impreuna o echipa, iar orele petrecute impreuna se vad in calitatea foarte buna a muzicii si armonia care domneste intre ei
-preturile sunt oneste, raportate la prestatia artistica. Includem aici si calitatea spectacolului si durata acestuia, dar si sistemele de sonorizare performante si luminile.
-la cerere pot aduce si cabina foto si schela de lumini.
-pe site-ul oficial exista inregistrari de la nunti si la cererea clientului se trimit alte materiale relevante pentru alegerea formatiei.
– se ofera cadou de nunta inregistrarile cu muzica de la eveniment.
-clientul poate alege numarul de instrumentisti, lungimea schelei de lumini de 3 sau de 6 metri, numarul de ore sau de poze pentru cabina foto.
-serviciile oferite sunt legale 100% fiind insotite de bon fiscal si factura, mirii nu au de ce sa se teama.

Viitorii miri trebuie sa actioneze rapid sa obtina o programare fiindca formatia prezentata mai sus este la mare cautare.
Toti oamenii care i-au ascultat ii lauda si peste ani, iar nuntile la care asigura divertismentul nu se uita usor.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord