Agricultura se face din pasiune

Agricultura se face din pasiune


Ca orice bun agricultor, stiu ca agricultura nu se face doar pentru profit, ci si din pasiune. Este nevoie de un devotament special si de un anume atasament fata de natura. Sunt lucruri esentiale pentru a duce la bun sfarsit o recolta anuala.

Din fericire exista si magazine online ce promoveaza agricultorii cu initiativa si le ofera cele mai bune produse pentru a obtine recolte de invidiat.

Site-ul se numeste Rodbun, si este vorba despre o companie Romaneasca care are la baza intiativa de a imbunatati tehnicile agricole din tara si sa le ofere agricultorilor cele mai bune optiuni pentru tipurile de ingrasamant, biostimulatori, pesticide si multe altele.

Am descoperit site-ul prin prisma unui prieten care a promis sa ma ajute sa imi aduc recoltele la un nivel satisfacator, deoarece din cauza schimbarilor climatice, din anii precedenti, nu mai reuseam sa obtin recoltele cum imi doream.

Insa, dupa ce am cumparat pe site-ul Rodbun.ro porumb de samanta, grau de samanta si biostimulatori, am inceput sa observ o diferenta foarte mare. Totul s-a schimbat intr-o pozitie favorabila, iar recoltele au inceput sa infloreasca mai mult ca niciodata.

Graul lor de toamna este foarte bun, iar rodul va creste, de fiecare data, la inaltimea dorita. Plantele care cresc din semnitele Rodbun sunt sanatoase si pot ajunge la maturitate si fara agenti speciali care le ajtua crestere.

De exemplu, pe site gasim o varietate de grau de toamna precum:

  • Forhand
  • Genesi
  • Antonius
  • Antille
  • Asuncion
  • Altezza
  • Katou
  • PG102
  • GK Koros
  • GK Szilard

Soiurile pe care le-am incercat pana acum, de pe acest site, sunt: Antonius, Altezza si Katou.

Graul Antonius este alegerea numarul 1 in Romania, deoarece are o rezistenta foarte mare si se poate adapta usor la orice climat.

Soiul Altezza este foarte bun pentru cei care doresc sa obtina material brut pentru panificatie, fiind alegerea cea mai buna pentru cei care doresc faina de calitate super fina.

Ultimul soi de grau pe care l-am cumparat se numeste Katou si este la fel de rezistent precum primele doua despre care am vorbit. Rodbun.ro ofera cele mai bune semninte pentu a face agricultura la nivel profesionist. Aditional, am mai cumparat si biostimulatori marca Etamin pentru a facilita sinteza microelementelor si a substantelor.

Site-ul Rodbun.ro este indicat pentru cei care doresc sa faca agricultura la nivel profesional si pentru a creste recoltele cu cea mai mare pasiune. De acum, aliatul meu preferat va fi mereu Rodbun!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord