Vânzări de aproximativ 9 milioane lei pentru F64 de Black Friday. 51% dintre accesări au venit de pe mobil.

Vânzări de aproximativ 9 milioane lei pentru F64 de Black Friday. 51% dintre accesări au venit de pe mobil.


F64, cel mai mare retailer de echipamente și accesorii foto & video din România, a înregistrat vânzări de 8,9 milioane lei în weekend-ul de Black Friday. Valoarea record a coșului de cumpărături a fost de 70.168 lei.

Clienții F64 au plasat în acest an peste 6.500 de comenzi, cu aproximativ 3% mai multe decât în 2017. Produsele vedetă de anul acesta au fost camerele de acțiune, aparatele mirrorless și accesoriile video.

„Campania de Black Friday a decurs bine atât din punct de vedere al volumului vânzărilor, cât și pe partea de noi clienți. Creșterea de 3% comparativ cu ediția trecută a atins așteptările noastre din acest an.

Am avut o creștere foarte mare pe categoria camere de acțiune (+94%), iar creșterea volumului de vânzări a fost susținută de interesul mai mare al clienților manifestat pe întreaga perioadă a week-end-ului”, declară Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64.

Vârful de audiență atins pe site-ul www.f64.ro în acest an a fost de 3.000 de utilizatori activi simultan. Per total, site-ul retailerului a fost vizitat de mai mulți utilizatori de pe dispozitivele mobile, raportul fiind de 51,5% la 48,5%, în favoarea platformelor mobile.

Cea mai mare comandă a fost de peste 70.000 de lei

În ceea ce privește valorile record, F64 a semnalat plasarea unei comenzi în valoare de 70.168 lei. Recordul raportat la un singur produs este suma achitată de un client pentru un aparat foto Nikon D5, care a fost achiziționat la prețul de 24.999 lei.

În ceea ce privește plata comenzilor, numerarul a fost și în acest an favoritul clienților, cu 56% din pondere. 32% dintre clienți au ales să achite cu cardul, iar restul de 12% au preferat alte metode de plată.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord