Unboxing Navitel E500 Magnetic

Unboxing Navitel E500 Magnetic


Hartile GPS sunt foarte necesare in special pentru cei care lucreaza pentru firme de transporturi si mereu trebuie sa ajunga in destinatii diferite.

In randurile urmatoare o sa va vorbesc putin despre un GPS foarte bun dupa parerea mea,  un dispozitiv compact si foarte usor de utilizat.

Este vorba de Navitel E500 Magnetic un dispozitiv GPS care are foarte multe harti preinstalate. Acest navigator GPS dispune de harti pentru 47 de tari, toate acestea fiind incriptionate pe cutia in care vine ambalat.

Suportul pe care vine montata navigatia este unul clasic cu ventuza, insa trebuie mentionat faptul ca atat ventuza cat si suportul in sine sunt de-o calitate superioara.

Dupa cum probabil v-ati dat seama din denumirea acestui GPS, prinderea este magnetica, astfel incat in momentul in care vreti sa introduci o noua adresa, tot ce trebuie sa faceti este sa tragi de navigatie si dupa aceea va va fi foarte usor sa tastati urmatoarea destinatie, fara a mai fi nevoie sa stati intinsi pana la aceasta.

Navigatia dispune si de un stylus pentru o precizie maxima in timpul utilizarii, introducerii destinatiilor si asa mai departe.

Ecranul navigatiei Navitel E500 Magnetic este de 5 inchi in diagonala si este tactil, are o memorie interna de 8 GB ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie de pana la 32 GB.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, aceasta navigatie de la Navitel, are un procesor de 800MHz si o memorie ram de 128 MB, mai mult decat suficient pentru o navigatie GPS. Sistemul de operare cu care vine instalata este Windows.

Pe partea dreapta de jos este localizat acel stylus, in partea de sus de afla butonul pentru on/off si in partea stanga se afla toate cele 3 port-uri ale GPS-ului: un port mini USB, un slot de card microSD si un jack audio de 3.5 mm.

Daca va intereseaza aceasta navigatie GPS, in clipul de mai jos puteti viziona un unboxing al Navitel E500 Magnetic.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord