Unboxing Navitel CR900

Unboxing Navitel CR900


Uilizarea unei camere auto de bord este foarte importanta avand in vedere traficul din ce in ce mai aglomerat si mai zbuciumat si de aceea nu strica sa aveti montata in parbriz o astfel de camera pentru protectia dumneavoastra si pentru a putea face dovada in cazul unui incident.

O alegere foarte buna pentru o camera entry level, este Navitel CR900, o camera pe care am primit-o in teste si careia i-am facut un scurt unboxing.

Ca si continut, vei primi in cutie bineinteles camera, suportul pentru masina si incarcatorul care se introduce in priza masinii, un cablu mini USB, manualul de utilzare, o carpita din micro fibra pentru stergerea lentilei si certificatul de garantie.

Camera poate filma cu o rezolutie FullHD la 1080p, are un ecran de 2.7 inchi, filmeaza la un unghi de 120 de grade, poate suporta card de memorie de pana la 64 de GB si cel mai important, camera dispunde de un senzor de imagine Sony X Mode.

Aceasta camera este extrem de usor de utilizat si se poate monta pe parbriz in doar cateva secunde dupa care trebuie introdus cablul atat in camera cat si in priza si este gata de drum. Nu este o camera pentru pretentiosi insa este ideala pentru cei care parcurg zilnic distante prin oras unde riscul incidentelor este mult mai ridicat.

Daca ti-am starnit curiozitatea, in clipul de mai jos poti vizualzia un scurt unboxing pentru a putea vedea exact despre ce este vorba.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord