Reparatii cutii automate – parteneriate de succes

Reparatii cutii automate – parteneriate de succes


Automatic Gearbox este un atelier specializat de reparatii cutii automate care isi concentreaza toate energiile asupra solutiilor de reparatie si intretinerii transmisiilor. Cutia automata nu poate fi reparata de catre oricine deoarece este nevoie de un bagaj solid de cunostinte in domeniu precum si indemanare si profesionalism. Insa, vestea buna este ca noi avem tot ceea ce ne trebuie pentru a va oferi servicii excelente, deoarece putem reda functionalitatea tuturor elementelor componente ale cutiei automate in cel mai scurt timp posibil.

Stim cu totii ca transmisia automata este una dintre cele mai complexe componente ale vehiculului dumneavoastra. Fara transmisie, nu poti schimba treapta de viteza ceea ce inseamna ca nu va puteti deplasa in cele mai bune conditii. Asadar, trebuie sa acordati atentia binemeritata transmisiei deoarece aceasta este o piesa complexa de mare importanta.

Prin urmare, atunci cand intampinati vreo problema aveti nevoie de un tehnician care sa inspecteze cu maxima atentie transmisia. Specialistii nostri va ajuta sa mentineti transmisiile de lucru in stare buna pentru ca noi vom repara orice defectiune intr-un mod numai de noi stiut. Si pentru ca prevenirea este mult mai buna decat reparatia in sine, acest lucru se aplica si in cazul nostru. Deci, trebuie sa faceti verificarea tehnica periodica si sa va inspectati cutia de viteza ori de cate ori considerati pentru a nu ajunge sa functioneaze in conditii improprii.

Reparatii cutii automate – incredere si calitate

Nu ezitati sa va aduceti periodic autovehiculul in atelierul de reparatii cutii automate pentru intretinerea de rutina. Service-ul de intretinere este cel mai solicitat deoarece trebuie sa aveti grija sa schimbati lichidul de transmisie la timp.Fara o cantitate suficienta a fluidului de transmisie, transmisia respectiva nu va mai functiona corect si poate incepe sa se degradeze.

Reparatii cutii automate – echipa experimentata

La atelierul nostru de reparatii cutii automate gasiti toate echipamentele speciale necesare pentru evaluarea, intretinerea si repararea transmisiilor. Evaluarea transmisiilor se face cu ajutorul testelor iar pentru intretinerea de rutina este nevoie de o inspectie amanuntita. In cazul in care in urma diagnozei apare vreo defectiune se recurge imediat la reparatia acesteia pentru ca totul sa functioneze corect.Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.reparatiecutieautomata.ro.

De asemenea inlocuim piesele vechi cu unele functionale si va oferim garantie pentru toate lucrarile executate la service-ul nostru. Iar daca aveti alte nelamuriri cu privire la serviciile pe care le putem oferi, nu ezitati sa ne contactati pentru a fi informati corect si a putea lua decizia cea mai buna in functie de necesitatile dumneavoastra. Incercam sa ne pliem dupa pretentiile si bugetul fiecaruia in parte, cu conditia de a pastra un nivel inalt de calitate, care sa ne asigure rezultatele dorite. Aici nu exista cheltuieli ascunse pentru ca inca de la inceput echipa noastra va explica cu exactitate despre ce este vorba si va ofera cel mai bun raport calitate pret. Suma stabilita la inceputul reparatiei nu se mareste ci ramane fixa, de aceea aveti toate motivele sa fiti multumiti de investita facuta.

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord