Noutatile Samsung – telefonul mobil care se indoaie

Noutatile Samsung – telefonul mobil care se indoaie


2018 a fost fara indoiala un an plin de incercari pentru cei de la Samsung, avand parte atat de esecuri cat si de succese, precum ultima aparitie, Galaxy Note 9, considerat unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului de anumite persoane. Acesta ar putea sa fie si ultima aparitie pe acest an, insa cei de la compani sud coreana au deja planuri pentru anul viitor, pe care s-au decis sa le faca publice ceva mai devreme.

Aceasta decizie s-a datorat in mare parte faptului ca pentru noul model de telefon va fi nevoie de noi inovatii din partea dezvoltatorilor de aplicatii mobile. Pe de alta parte, cei de la Samsung doresc sa afle mai devreme si parerea viitorilor utilizatori despre update-urile aduse noului telefon, pentru a evita esecul de care au avut parte cu Galaxy S9.

Este asadar vorba despre un telefon cu ecran flexibil OLED care se va putea indoi, utilizatorii fiind capabili sa il utilizeze ca pe o tableta dar si ca pe un simplu telefon, spun informatiile venite de la un reprezentant al companiei. Exista de ceva timp zvonul ca un astfel de smartphone va fi creat iar acum se pare ca este o certitudine. Desi s-ar putea ca un dispozitiv functional in totalitate sa nu fie prezentat, interfata de lucru si designul acestuia vor putea fi vizualizate cu siguranta, pentru ca noi sa ne putem face o idee despre ce ne asteapta la lansarea acestuia pe piata.

Prea multe informatii nu sunt cunoscute in acest moment, atat in materie de design si performanta cat si in materie de pret si accesibilitate insa cei de la Samsung spera sa le atraga atentia utilizatorilor si sa incheie cu succes acest an, mai ales ca anul 2019 va marca o perioada de 10 ani de existenta a seriilor Galaxy. Insa, cu toate ca nu se stiu prea multe despre  el, speram ca va fi ceva cu adevarat surprinzator si senzational, capabil sa ofere o noua experienta utilizatorului, asa cum a declarat reprezentantul companiei.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord