Cele mai eficiente lumini cu led pentru autovehicule!

Cele mai eficiente lumini cu led pentru autovehicule!


Cu totii stim ca lumina provenita din led-uri este mult mai clara, puternica si eficienta, si dau mult mai multa vizibilitate decat becurile clasice iar cand vine vorba de autovehicule, iluminatul exterior este esential. De ceva ani, majoritatea masinilor moderne au in dotare lumini cu led, fie ca este vorba de luminile de zi, stopuri, ceata, faruri, pozitii, semnalizari si asa mai deaparte.

Auto38.ro reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care sunt in cautarea unui led bar auto de calitate, becuri led pentru faruri, pozitii si multe altele. Pe scurt gama acestora de produse disponibile pe site, este mult mai mare si variata si nu se rezuma doar la aceste solutii eficiente pentru iluminat, impartindu-se in urmatoarele categorii:


 DVD auto
 Camere GPS
 GPS si sisteme GSP
 LED bar drept
 LED bar curbat
 LED bar slim
 Proiectoare auto
 Becuri LED/Produse LED
 Bull bar
 Accesorii led bar proiectoare
Insa sa revenim la discutia despre leduri si in cuvintele urmatoare o sa va vorbes despre cateva avantaje ale acestora.

In principal, aceste tipuri de becuri sunt mult mai economice decat cele clasice din punctul de vedere al consumului de energie, ceea ce rezulta ca sunt si mai rezistente in timp, deci le vei schimba mult mai rar si pot functiona zeci de mii de ore si sunt rezistente si la socuri puternice fiind foarte solide, spre deosebire de becurile clasice care se pot sparge foarte usor.

De asemenea becurile led, fac parte din categoria eco, deoarece sunt lipsite de substante toxice precum mercurul sau plumbul, astfel ca nu polueaza mediul inconjurator. Se instaleaza foarte simplu si usor pe orice autovehicule, motociclete, utilaje agricole si asa mai deaparte fara nici un fel de problema,

Desi achizitionarea lor necesita costuri destul de ridicate in comparatie cu un bec normal auto, dupa cum am spus ceva mai sus, durata de viata a unui bec led este mult mai mare si deci necesitatea inlocuirii va exista foarte rar. Un singur lucru trebuie serios luat in seama si anumte, in momenul in care doriti sa va achizitionati un astfel de bec cu led, trebuie sa va asigurati ca acesta este conform normelor, astfel incat sa evitati eventualele problemele ce pot aparea cu organele de politie sau cu R.A.R.-ul

Insa becurile de tip LED, sunt mult mai superioare si mai eficiente decat cele normale chiar si in ciuda preturilor ceva mai ridicate, intradevar investitia este una de ce nu, esentiala si extrem de utila in special pentru cei care parcurg zilnici sute de kilometrii in special daca sunt facuti si pe timp de noapte.

Recomand cu toata increderea aceste becuri cu led pentru autovehicule dar si pe cei de la Auto38.ro, datorita produselor de cea mai buna calitate pe care acestia le comercializeaza si spun asta din proprie experienta de aici achizitionand tot necesarul pentru o masina de teren special preparata pentru off road, principala alegere in acest sens fiind un led bar si un bull bar sanatos dar si multe alte lumini exterioare, ideale pentru timpul noptii.

Pentru a vizauliza toata gama de produse pe care acestia le comercializeaza, va invit sa accesati site-ul acestora si cu siguranta, in materie de becuri cu led, indiferent de masina pe care o detineti, acesta este locul de care va veti indragostii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord