Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video

Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video


Luni in data de 5 Noiembrie a fost organizata ziua deschiderii oficiale a unui nou showroom al celor de la AVmall, care se situeaza pe Strada Acvila Nr. 41, Bucuresti, in apropierea hotelului Marriott.

Acest showroom este compus din 4 camere de auditii unde au fost prezentate foarte multe produse, incepand de la amplificatoare stereo, recivere stereo si multicanal, network player, DAC-uri, amplificatoare de casti, playar portabil, casti dar si boxe si siteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar. Experienta senzoriala atat audio cat si video a fost una de exceptie atat pentru cei de la AVmall cat si pentru vizitatori,

Daca sunteti pasionati de videoproiectie, sunteti asteptati intr-o locatie foarte speciala unde va veti putea bucura de singura camera de la noi din tara care este dedicata videoproiectiei Optoma Romania. Aici te vei putea bucura de o experienta exceptionala in videoproiecte alaturi de un sistem home cinema ultra performant dar si de restul locatiei in care veti putea gasi foarte multe alte produse deosebite, unele chiar in premiera nationala.

In timpul saptamanii, de luni pana vineri intre orele 10-20 puteti vizita acest showroom de exceptie, multumita organizatorilor care au decis ca programul sa fie prelungit cu 2 ore fata de cel initial. In cazul in care programul din timpul saptamanii nu va permite, showroom-ul este disponibil si sambata insa doar cu programare

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord