4 calități ale ușilor de intrare

4 calități ale ușilor de intrare


 

Pentru ca o ușă să fie alegerea perfectă pentru casa ta ea trebuie să reunească trei atribute obligatorii: siguranță, estetică și eficiență energetică.

Ușile calitative de intrare sunt sigure!

Siguranța este principala calitate pe care ar trebui să o ofere o ușă exterioară de calitate. Uși solide și rezistente la lovituri înseamnă uși exterior din lemn sau cel puțin cu miez de lemn masiv. Alte opțiuni de uși solide și rezistente mai pot fi ușile din fibră de sticlă sau ușile metalice. Dacă alegi o ușă din metal, asigură-te că este întărită la interior și că are elemente de protecție suplimentară.

Ușile din oțel întărite sunt cea mai solidă opțiune când vine vorba despre uși de intrare, mai ales dacă fețele canatului sunt finisate astfel încât să fie rezistente la condițiile meteorologice. Tot de siguranță ține și alcătuirea ușii cu elemente suplimentare din geam. În general ușile cu geam permit luminii naturale să intre în casă și au o estetică deosebită, însă pot fi un risc pentru siguranța casei. Dacă geamul este amplasat foarte aproape de încuietoarea ușii este foarte ușor de spart și de pătruns apoi în casă. Dacă îți dorești neapărat o ușă cu geam, optează pentru varianta cu geam securizat și adaugă eventuale bare decorative sau ranforsaj metalic.

Hoții văd adesea ușile glisante din geam ca o invitație în casă. Însă există destule variante pe care le ai la dispoziție astfel încât să securizezi acest punct de acces cu valoare decorativă. Optează pentru sticlă securizată sau policarbonat și nu pentru sticlă subțire. În plus ține tot timpul ușile din sticlă încuiate și adaugă perdele, în așa fel încât hoții să nu aibă vedere nestingherită către interiorul casei tale.

Uși de calitate = design de top

Cea mai obișnuită întrebare când vine vorba despre uși de intrare este legată de culoarea ușii. Dacă stai la bloc problema nu va fi atât de mare, întrucât nu e nevoie să asortezi culoarea aleasă pentru o ușă intrare apartament cu cea a clădirii. Însă atunci când locuiești la casă ușa și casa trebuie să fie în deplină armonie coloristică. Dacă locuința ta este vopsită exterior în două nuanțe, alege o a treia culoare pentru  ușă, fie din aceeași familie de culori, fie într-o nuanță contrastantă. Varianta ideală este să alegi o nuanță de ușă exterior casă mai închisă sau mai curajoasă decât restul casei. Dincolo de culoare, există o serie de alte caracteristici care pot da un look fresh intrării tale și îi pot adăuga un plus de stil: lumini, plante, clanțe, ciocănel pentru ușă, plăcuțe cu titaniu, covoare, etc.

Ușile de intrare calitative oferă eficiență energetică de top

Dacă ușa de la intrare are de rezistat în mod constant temperaturilor ridicate ale verii sau gerurilor iernii, proprietățile de izolare devin un must. Cele mai eficiente energetic variante de uși de exterior sunt cele din oțel și fibră de sticlă și, de asemenea, tocurile realizate din lemn și fibră de sticlă sunt izolatori excelenți pentru că sunt rezistenți la frig și la căldură. Lemnul oferă mai multe opțiuni când vine vorba despre partea estetică, în timp ce fibra de sticlă este în general mai rezistentă și necesită mai puțină întreținere. Inserturile din sticlă pot adăuga un plus de stil ușii, însă reduc în general din gradul de eficiență oferit de o ușă.

Ușile de intrare oferite de Rom Decor întrunesc în modul cel mai fericit cele trei calități obligatorii, oferind calitate de top, estetică, siguranță și eficiență energetică maximă.
În plus, ceea ce promite Rom Decor în orice moment este o echipă de consilieri dedicați, gata oricând să te ajute, servicii profesionale gratuite de măsurare, precum și livrare oriunde în lume. Iar partea cea mai bună este că nici măcar nu trebuie să pierzi timp căutând produse pe site-ul companiei. Rom Decor vine imediat în întâmpinarea oricărei cereri de ofertă: tot ce trebuie să faci este să răspunzi la câteva întrebări simple, iar consultanții Rom Decor îți vor oferi soluțiile ideale pentru tine și casa ta.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord