Utile pe langa casa

Utile pe langa casa


Anul trecut, am decis sa vindem apartamentul si sa ne cumparam o casa. Din fericire, inainte de explozia preturilor la imobiliare, am reusit sa ne achizitionam, chiar la marginea orasului, o casuta cocheta, cu 3 camere, baie si bucatarie, la cheie. Am fost extrem de incantati, deoarece imobilul se afla aproape de mijloace de transport si cateva magazine. Mai mult, deliciul acestei achizitii, il face curtea care, desi nu este foarte mare, este suficienta pentru a ne pune un gratar, a planta doi, trei pomi fructiferi si a sta, in serile de vara, afara la o discutie interesanta si un pahar de vin.

Ceea ce nu ne-a trecut prin cap, in momentul achizitiei, a fost faptul ca, la casa, exista mereu cate ceva de facut. Tunzi gazonul, mai repari acoperisul, mai fixezi ceva la gard si tot asa. Am descoperit acest lucru abia anul acesta. Desi, cum spuneam, casa a fost noua, la cheie, la inceputul verii ne-am trezit ca iarba a crescut aproape cat casa si trebuie tunsa. Am incercat sa o rupem insa a fost in zadar. In afar de faptul ca am stat o zi intreaga pentru a jumuli buruieni, intr-o curte de doar 150m2, rezultatul a fost unul deplorabil. Curtea noastra arata ca dupa o catastrofa naturala.

Apoi, la cateva zile doar, am observat ca vecinii aveau un copac ale carui crengi crescusera fix deasupra acoperisului nostru. Fiind o salcie alba, adesea ne trezeam cu ramuri pe acoperis. Fiindu-ne teama ca o sa ne rupa acoperisul, intr-o zi, am decis ca trebuie, intr-un mod sau altul, taiate crengile. Trebuia sa facem noi asta, deoarece, din cauza pozitionarii casei vecinilor, nu se poate intra in curte cu un utilaj special.

Am vorbit cu sotia si i-am spus ca trebuie sa sa facem niste achizitii de la un magazin bricolaj. Pentru ca suntem oameni cu timp putin, nu ne permitem sa colindam prin magazinele de specialitate. In plus, eu nu am rabdare sa stau printre rafturi si sa intreb ba pe unul, ba pe altul ce face aparatul acela sau celalalt. Din propria experienta, ultima data cand am incercat sa cumpar asa ceva dintr-un magazin din oras, am plecat total nelamurit si cu o unealta care a fost exact ce nu imi trebuia. Asa ca, de atunci, imi fac majoritatea cumparaturilor de pe internet.

Asa am agsit magazin-bricolaj.ro, unde sunt disponibile foarte multe ustensile necesare oricarui gospodar. De aici, am comandat o masina de tuns gazonul de la Ruris, dotata cu 8 trepte de reglaj si o putere de 3,6 cp. Este o unealta extrem de usor de utilizat, incat si sotia mea, care imi spune mereu ca ea nu se pricepe la masinarii, o poate folosi, fara probleme. O alta unealta comandata de pe acest magazin online, a fost o Drujba Micul Padurar 5600. Este cea mai buna solutie pentru a scapa de crengile ce ameninta acoperisul casei. Am zis ca este mai bine sa am eu o astfel de unealta, deoarece acele crengi vor creste mereu si asa le voi putea taia singur de fiecare data.

Recomand magazin-bricolaj.ro tuturor celor care isi doresc sa se gospodareasca singuri, cu unelte de calitate!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord