UPS anunță cea mai mare extindere a serviciului UPS My Choice® și îmbunătățește experiența clienților la nivel global

UPS anunță cea mai mare extindere a serviciului UPS My Choice® și îmbunătățește experiența clienților la nivel global


  • UPS lansează UPS My Choice în Asia Pacific, Africa, America Latină, Subcontinentul Indian și Orientul Mijlociu, marcând cea mai mare extindere de la lansarea serviciului
  • Această extindere oferă utilizatorilor o vizibilitate sporită în 96 de țări și teritorii noi, cu posibilitatea de a controla datele de livrare și locațiile, acolo unde este disponibil acest lucru
  • Clienții obțin mai mult confort și control, iar companiile beneficiază de o experiență de livrare mai agilă și de o capacitate de reacție mai rapidă
  • Numărul de membri UPS My Choice depășește 52 de milioane la nivel mondial, dintre care peste 6 milioane în Europa

București, 11 octombrie 2018UPS (NYSE: UPS) anunță extinderea la nivel global a serviciului UPS My Choice către 96 de țări și teritorii noi, numărul total de țări și teritorii ajungând astfel la 112. Odată cu pătrunderea în țări și regiuni din Asia Pacific, America Latină, Subcontinentul Indian, Orientul Mijlociu și Africa și datorită expansiunii în Europa, acest serviciu de gestionare a expedițiilor va fi disponibil pe principalele piețe de comerț electronic din lume, la timp pentru startul sezonului de sărbători.

Extinderea UPS My Choice depășește cu mult numărul de 16 țări și teritorii în care acest serviciu era disponibil inițial și are loc în două etape: în prima etapă, serviciul a fost lansat pe perioada verii în 48 de locații suplimentare din întreaga lume. Etapa a doua, care include lansarea serviciului în încă 48 de țări și teritorii, începe luna aceasta și va continua anul viitor.

„Fiecare utilizator UPS My Choice va primi notificări prin intermediul e-mail-ului privind statusul livrării, o alertă cu o zi înainte de livrare cu o estimare a intervalului de livrare și o notificare după ce livrarea a fost finalizată”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS International. „Odată cu această extindere, expeditorii vor primi mai puține solicitări de informații din partea clienților, iar numărul de livrări nefinalizate se va reduce. Clienții vor beneficia de o vizibilitate sporită și, în multe cazuri, de posibilitatea de a ajusta datele și locațiile de livrare”.

Aceasta este cea mai mare extindere de la lansarea serviciului în urmă cu șapte ani și are loc în contextul în care numărul de clienți care utilizează serviciul UPS My Choice depășește 52 de milioane la nivel mondial, dintre care peste șase milioane în Europa. Acoperirea geografică largă oferă comercianților online un avantaj distinct, pe măsură ce achizițiile transfrontaliere cresc.

Extinderea globală implică includerea alertelor text care oferă o mai mare ușurință în gestionarea livrărilor. În țările în care tehnologia permite schimbarea opțiunilor de livrare, utilizatorii pot direcționa coletele către locațiile UPS Access Point®, le pot trimite la altă adresă sau pot opta pentru livrare în altă zi. În prezent, există peste 28.000 de locații UPS Access Point în întreaga lume, atât deținute, cât și operate în mod independent, care oferă clienților o locație convenabilă și sigură pentru preluarea coletelor, în funcție programul acestora.

Creșterea numărului de țări și teritorii incluse în programul UPS My Choice reprezintă recunoașterea faptului că UPS înțelege nevoile și preferințele clienților în era digitală. Potrivit studiului global UPS Pulse of the Online Shopper™, clienții,  în special cei din zonele urbane, folosesc din ce în ce mai multe opțiuni alternative de livrare, iar interesul pentru transportul către locații alternative de livrare crește odată cu clienții care cumpără online. Extinderea programului UPS My Choice oferă o vizibilitate mai mare în timpul procesului de livrare, indiferent de locul sau modul în care clienții primesc coletele.

„UPS oferă servicii de urmărire a coletelor de mai mult de un sfert de secol, de aceea știm că utilizatorii își doresc mai multe opțiuni, control și confort”, a mai spus Nando Cesarone. „Adăugarea mai multor piețe globale la acest important serviciu demonstrează că suntem hotărâți să le oferim atât expeditorilor, cât și clienților instrumentele de care au nevoie”.

Țările și teritoriile în care este disponibil serviciul UPS My Choice
Albania Republica Democrată Congo Indonezia Olanda Spania
Algeria Costa Rica Irlanda Noua Zeelandă Sri Lanka
Angola Croația Israel Nicaragua Suedia
Argentina Cipru Italia Nigeria Elveția
Australia Republica Cehă Coasta de Fildeș Norvegia Taiwan
Austria Danemarca Japonia Oman Tanzania
Azerbaidjan Djibouti Iordania Pakistan Thailanda
Bahamas Republica Dominicană Kazahstan Panama Tunisia
Bahrain Ecuador Kenya Paraguay Turcia
Bangladesh Egipt Coreea de Sud Peru Insulele Virgine SUA
Belgia El Salvador Kuwait Filipine Uganda
Bermuda Estonia Letonia Polonia Ucraina
Bolivia Etiopia Lituania Portugalia Emiratele Arabe Unite
Bosnia & Herțegovina Finlanda Luxemburg Puerto Rico Regatul Unit al Marii Britanii
Brazilia Franța Macau Qatar SUA
Bulgaria Germania Malawi România Uruguay
Burundi Ghana Malaezia Rusia Venezuela
Camerun Gibraltar Malta Rwanda Vietnam
Canada Grecia Maurițius Arabia Saudită Zambia
Insulele Cayman Guatemala Mexic Serbia Zimbabwe
Chile Honduras Moldova Singapore
China Ungaria Maroc Slovenia
Columbia India Mozambic Africa de Sud

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv transportul de colete mici și mărfuri cargo, facilitarea comerțului internațional și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Mai multe informații despre UPS puteți găsi pe Web, la ups.com®, pressroom.ups.com sau pe blogul companiei la adresa Longitudes.ups.com. Pentru a obține direct știri despre UPS urmăriți-ne pe Twitter @UPS_News.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord