Test Drive cu Opel Insignia Grand Sport 2.0 CDTI

Test Drive cu Opel Insignia Grand Sport 2.0 CDTIUnul dintre cele mai importante modele fabricate de Opel este Insignia, model pe care l-am condus timp de cateva zile si care m-a impresionat.

Am primit in teste de la Opel Plusauto Craiova, noul Insignia Grand Sport cu motor 2.0 diesel ce ofera 170 de cai putere si un cuplu de 400 Nm intre 1750-2500 rot/min. Consumul mixt este de 5.6 litri/100 km. Masina accelereaza pana la 100 km/h in 8.7 secunde. Modelul testat de mine a fost dotat cu transmisie automata cu 8 trepte. Evident ca este oferita posibilitatea pentru cei care doresc sa conduca intr-un mod mai sportiv, de a comuta vitezelor in modul manual.

Masina primita in teste are foarte multe dotari premium printre care tapiterie din piele, climatizare duala, scaune incalzite dar si racite. Im plus, scaunul soferului are functie de masaj, este certificat AGR si ofera posibilitatea de a memora doua pozitii.

In ceea ce priveste interiorul, avem de-a face cu o masina foarte spatioasa atat in cazul locurilor din fata, cat si in ceea ce priveste cele trei locuri din spate. Interiorul este extrem de ergonomic, unul dintre cele mai importante aspecte fiind consola centrala foarte bine profilata.

Afisajul central este pozitionat corect si este compus din doua zone analogice si o zona digitala in centru, unde este afisat vitezometrul dar si informatii utile precum autonomia, consumul mediu, consumul instant, informatii despre navigatie, radio si multe altele.

Cei de la Opel ne rezerva o surpriza placuta in ceea ce priveste navigatia: putem introduce destinatia manual sau putem apela un consilier On Star apasand un simplu buton pozitionat pe plafon langa oglinda retrovizoare, ceea ce inseamna ca vom vorbi cu o persoana care ne va transmite destinatia direct pe ecranul generos de 8 inchi.

Aceasta modalitate de a naviga este extrem de eficienta in cazul in care suntem cu masina in mers – nu este nevoie sa oprim pentru a introduce manual datele.

Climatizarea duala poate fi setata foarte simplu, atat prin intermediul navigatiei cat si prin butoanele fizice, ce se afla in partea de jos a consolei centrale. Temperatura poate fi setata diferit atat pe stanga cat si pe dreapta sau poate fi sincronizata printr-o simpla apasare de buton.

Inca o dotare care pe mine m-a incantat este Head-up Display-ul, un instrument foarte util pentru sofer care nu va mai fi nevoit sa isi mute privirea de la sosea pentru afla principalii parametrii ai autovehiculului.

Comenzile pe volan sunt intuitive si usor de utilizat

Dar pentru mai multe detalii si pentru a putea observa mult mai bine aceasta masina va invit sa urmariti test-drive-ul cu acest Opel Insignia oferit de Opel Plusauto Craiova in videoclipul de mai sus.

Modelul testat de noi are un pret de aproximativ 38000 euro inclusiv TVA, si avea bifate aproape toate optiunile disponibile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord