Tastatura Razer Huntsman Elite

Tastatura Razer Huntsman Elite


In randurile urmatoare o sa va vorbesc despre o tastatura impresionanta a celor de la Razer, fiind prima lor tastatura ce incorporeaza tehnologia cu switch-uri octomecanice si astfel vor fi detectate cu mare precizie punctele de actionare in timpul apasarii tastelor.

Este vorba de Razer Huntsman Elite, o tastatura ideala pentru pasionatii de gaming ce dispunse si de un palm rest extrem de comod si ergonomic care este detasabil si confectionat dintr-un material moale, ce cu siguranta va oferi tot confortul de care are nevoie orice gamer.

Din punctul de vedere al functionalitatii, fiecare punct de apasare are 1.5 mm ceea ce inseamna ca aceasta tastatura este cu 30% mai rapida decat cele clasice.

Tastatura are un design foarte atractiv, este foarte rezistenta fapt care este dovedit prin sunetul scos de taste in momenul apasarii care este unul metalic ce inspira rezistenta dar si prin faptul ca este o tastatura dedicata gamer-ilor, deci trebuie sa reziste la o utilizare indelungata.

Diferenta dintre aceasta tastatura si celelalte tastaturi ale celor de la Razer, inafara de tehnologia switch-urilor octomecanice, este reprezentata de cele patru butoane ce sunt pozitionate in partea dreapta sus unde avem trei butoane media. Al patrulea buton este defapt o rotita pentru volum care poate fi si apasata, avand functia “mute”.

De asemenea aceasta tastatura dispune si de iluminare, atat tastatura in sine cat si palm rest-ul care are o banda luminoasa de la un capat la altul, oferind un spectacol de lumini RGB cu adevarat impresionant.

Dupa parerea mea tastatura Razer Huntsman Elite este una dintre cele mai bune alegeri pentru orice gamer inrait care doreste sa obtina performante maxime in timpul gameplay-urilor. Pretul acestei tastaturi este de aproximativ 200 de euro insa datorita tehnologiei octomecanice si a design-ului exceptional si viu colorat prin luminile RGB, tastatura face toti banii.

La inceputul acestui video de mai jos, puteti urmarii un unboxing review despre aceasta tastatura.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord