Setul de casti Razer Ifrit

Setul de casti Razer Ifrit


Orice streamer are nevoie de un sunet de foarte buna calitate dar si de un microfon care sa fie capabil sa preia si sa transmita un sunet foarte clar catre ascultatori.

Razer s-a gandit la acestia si a realizat un set de casti cu microfon foarte ergonomic si usor de utilizat, un set de casti care ii va ajuta cei care fac streaming, sa perceapa sunetul foarte clar si exact asa cum este transmis. Microfonul de cea mai buna calitate care este si ajustabil in orice pozitie, in functie de cum isi doreste fiecare utilizator.

Este vorba de setul de casti Razer Ifrit, ce este dedicat streamer-ilor care au nevoie de cat mai multa libertate pe camera video si nu numai, fiind foarte ergonomice. Acest set de casti vine insotit la pachet cu doua jack-uri combo de 3.5 mm pentru functia de duo streaming.

Razer Ifrit sunt ideale pentru a fi utilizate atat impreuna cu o unitate PC cat si un laptop sau chiar si smartphone, in cazul in care dorit sa realizati un stream pentru jocurile de pe smartphone iar cablurile cu siguranta nu o sa va incurce datorita lungimi generoase.

Castile acestea costa de aproximativ 100 de dolari, insa daca punem in balanta calitatea si ceea ce ofera Razer Ifrit cu pretul, eu zic ca raportul dintre pret si calitate este unul excelent.

In clipul de mai jos, veti putea viziona cateva imagini cu aceste casti ergonomice si practice, incepand cu minutul 8:20 dar si alte doua device-uri extrem de utile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord