RE/MAX România ajunge la 34 de birouri, după 3 noi inaugurări

RE/MAX România ajunge la 34 de birouri, după 3 noi inaugurări


  RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri, două în orașe foarte dinamice precum Timișoara și Cluj-Napoca (unde există deja 2, respectiv 8 birouri RE/MAX), iar al treilea pe piața din Suceava. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Corso din Timișoara și RE/MAX Experts din Suceava.

Fiind amplasat pe o arteră cu o expunere stradală foarte bună, biroul RE/MAX Exclusive a fost preluat de un alt Broker/Owner de către Marius Hangan, un antreprenor care activează, în același timp, și în domeniul artelor, la Galerii Artmark. Piața în care activează este una foarte diversificată pe segmental rezidențial mai ales, unde pot fi găsite proprietăți deosebite, cu prețuri ce încep de la 1.200 de euro / mp și depășesc 2.000 de euro / mp.

“Având în vedere propria-mi experiență profesională, intrarea în antreprenoriat, mai ales în domeniul vânzării de servicii, reprezintă chiar împlinirea unei dorințe personale. Faptul că RE/MAX este un brand consacrat și un model de succes în acest domeniu a făcut alegerea foarte ușoară, deoarece îmi doream un business funcțional în scurt timp. Sunt bucuros că am o echipă care se cristalizează rapid și cu care pot dezvolta agenția, mai ales că nu intenționez să renunț la domeniul artei. Cu echipa RE/MAX România îmi doresc o colaborare reciproc benefică și de lungă durată, concentrată pe regiunea Clujului, o piață care își va păstra cu siguranță dinamica, indiferent de prețurile practicate în imobiliare”, a declarat Marius Hangan, Broker/Owner RE/MAX Exclusive.

Tot pe o piață cu potențial, din 1 octombrie, a devenit operațional biroul RE/MAX Corso, din Timișoara, aflată în administrarea a doi asociați, Cosmin Capezan și Sorin Horotan. Timișoara, actualmente una din cele mai active piețe din România, are avantajele de a fi conectată cu Europa prin autostradă, de a fi un centru universitar important și orașul cu cea mai scăzută rată a șomajului, urmând a deveni inclusiv un pol turistic important, deoarece în 2021 va fi Capitală Culturală Europeană. Aici, chiriile pentru un apartamanet de două camere încep de la 300 de euro și pot ajunge până la 600 de euro, în timp ce prețul de vânzare pe metru pătrat variază între 1.000 de euro și 2.000 de euro în zonele centrale și ultracentrale. Mai mult, deoarece fondul locuibil este format din apartamente construite înainte de 1989, există atât o nevoie, cât și o efervescență deosebite în construcția de clădiri rezidențiale și de birouri. Prețurile sunt diferite și ele, într-o clădire nouă fiind de circa 1.250 de euro / mp, în timp ce într-una veche media este de 1.100 de euro / mp.

“Atât eu, cât și colegul meu Cosmin Capezan avem o experiență vastă în domeniu, începând în 2005 în echipa imobiliare.ro, continuând în 2010 cu propriile proiecte imobiliare și ajungând ca în 2018, într-un moment în care ne simțim suficient de maturi profesional, să ne asociem cu RE/MAX. În ultimii 8 ani de activitate principalul nostru obiectiv a fost să le oferim clienților o experiență onestă, transparentă și de durată, astăzi beneficiind de un nucleu de clienți exclusivi, cărora le generam și care ne generează la rândul lor business în mod constant”, a declarat Sorin Horotan, Broker/Owner RE/MAX Corso.

Alți doi antreprenori români – Florin Vatamanu și Marius Vatamanu – au deschis recent un birou RE/MAX în Suceava, o piața cu prețuri medii de 300 de euro / mp la închiriere și 800 de euro / mp la vânzare, unde un apartament cu două camere costă aproximativ 45.000 de euro. Proprietarii RE/MAX Experts și-au propus ca până la sfârșitul anului viitor să construiască o echipă competitivă, cu ajutorul căreia să ofere cele mai bune servicii imobiliare în întregul județ, astfel încât pe termen lung să devină prima opțiune pentru clienți.

“Pe lângă faptul că este liderul mondial în imobiliare, RE/MAX pune foarte mare accent pe educare și dezvoltare continuă prin intermediul academiei pe care o deține. RE/MAX sprijină cu toate cele necesare deschiderea fiecărui birou, ceea ce face ca acest parteneriat să funcționeze prin aportul unamin al tuturor membrilor”, consideră administratorii RE/MAX Experts.

 

 

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 22.000 de agenți, continuând să se extindă. Pentru mai multe detalii accesați: www.remax.ro.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord