Orice barbat nevoie de un aparat de ras

Orice barbat nevoie de un aparat de ras


Oricarui barbat modern ii este indispensabila trusa de ingrijire personala. Aceasta contine, de cele mai multe ori, un aparat de ras, electric sau manual, creme de fata, produse de par si un aparat de tuns.

In 2018 este cu atat mai improtant sa detii un aparat de ras sau de barbierit, deoarece barbile sunt din nou la moda iar acestea necesita la fel de multa intretinere precum parul de pe cap, daca nu chiar mai multa.

Am decis sa cumpar de pe magaiznul online Dwyn.ro un aparat de ras, deoarece cel vechi nu mai dadea randament, deoarece barba mea, intre timp, sa indesit si imi trebuia ceva mai puternic.

Am ales sa cumpar modelul de aparat de ras Philips S7720/26 series 7000. Acest aparat de ras, nu numai ca este in totalitate electric, dar, datorita tehnologiei prin care este construit, nu irita fata utilizatorului. Modul de barbierit, prin care functioneaza acest aparat, este circular, lasand pielea fina si neteda. Functioneaza atat pe fata umeda, cat si pe pielea uscata.

Este un aparat foarte eficient, deoarece, odata incarcat, acesta are o autonomie de pana la o ora. Este extrem de util pentru cei care pleaca cu job-ul, zile intregi, si au nevoie sa se barbiereasca zilnic. Acest aparat va oferi confortul barbieritului de acasa, deoarece nu lasa urme ,este usor de transportat si isi va face treaba rapid.

De asemenea, marca Philips este cunoscuta pentru calitatea produselor pe care le ofera clientilor si nu va dezamagi niciodata.

Este un produs pe care il recomand, cu incredere, tuturor barbatilor care doresc sa arate bine, in orice situatie. Un aspect ingrijit va deschide multe usi, mai ales pentru cei care tintesc sa ajunga pe o treapta mai inalta a societatii.

Magazinul online Dwyn.ro va ofera cele mai bune produse de ingrijire personala, la preturi foarte avantajoase.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord