Mouse-ul Razer Mamba Elite

Mouse-ul Razer Mamba Elite


Daca te numeri printre pasionatii de gaming si ai nevoie de un mouse performant si ergonomic dar la un pret accesibil, Razer Mamba Elite poate fi o alegere extrem de potrivita pentru un gameplay reusit.

Acesta este un mouse cu senzor 16000 dpi si cu 20 de zone de iluminare, mouse foarte ergonomic ceea ce il face perfect atat pentru sesiunile de gaming dar si pentru task-uri office. In ceea ce priveste zonele de iluminare, acestea sunt 2, fiecare pe cate o laterala, rotita scroll care este si ea iluminata dar si logo-ul Razer care este de asemenea si el iluminat, toate acestea in culorile RGB.

Un mare avantaj al acestui Razer Mamba Elite este cablul care are o lungime de 2.1 metri, ceea ce il face ideal pentru cei care au unitatea PC pozitionata in partea de jos a biroului. Alt avantaj este reprezentat de prezenta a 9 butoane care sunt programabile in functie de preferintele fiecarui utilizator in parte.

Cu ajutorul aplicatie Razer Sign Apps, puteti programa fiecare zona de iluminare a acestui mouse, individual si evident ca sunt oferite si efecte de iluminare animate ce pot fi descoperite prin intermediul aceleiasi aplicatii.

In clipul de mai jos incepand cu minutul 5:35, puteti urmarii cateva imagini cu acest mouse de gaming.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord