Mitzi este vedeta casei

Mitzi este vedeta casei


Mitzi este pisica fetitei mele si primesete cea mai buna mancare pisici. Anul trecut, ne-am mutat la casa si una din dorintele fiicei mele a fost sa ii luam o pisicuta. Sa fiu sincera, si eu imi doream, asa ca am inceput sa caut anunturi cu pisici. Majoritatea ofereau pui de pisoi de rasa, care erau si foarte scumpi.

Intr-o zi, m-am intalnit cu o prietena. I-am povestit ca ne-am mutat si ca acum caut o pisicuta. Mi-a zis ca pisica ei fatase trei pisoi si, daca vreau, imi da ea, o fetita pe care, din pacate, nu o voia nimeni. Am zis ca nu are rost sa mai caut si am acceptat oferta ei. Am mers la ea acasa si am facut cunostinta cu pisoiul. Nu m-a venit sa cred cat de dragalasa era. De cum m-a vazut, a venit la mine si a inceput sa imi caute mana pentru a se juca si a o mangaia. Am luat-o in brate si in momentul acela, intre noi doua, s-a creat o conexiune.

Ajunsa acasa, i-am adus pisicuta fetitei mele. De emotie, fiica mea, a inceput sa planga. Mi-a spus ca nu a fost niciodata mai fericita si ca e cel mai frumos cadou pe care i-l facusem vreodata. Din clipa aceea, pisicuta a primit numele de Mitzi si a devenit, rapid, rasfatata casei. Nu ne-a fost deloc greu sa ne obisnuim cu ea si nici ei cu noi. In fiecare zi, Mitzi a noastra ne bucura enorm cu giumbuslucurile ei si ghidusiile fara pereche.

Pentru o astfel de felina iubita, trebuia, numaidecat, sa ii dam si hrana pisici de cea mai buna calitate. Initial, am achizitionat produse din magazine, insa varietatea de produse lasa de dorit. Abia daca gaseam 3-4 tipuri de hrana, la preturi acceptabile si restul erau marci de hrana scumpe. Mi-as fi dorit mai multe optiuni. Intr-o zi, cautand pe internet, am gasit site-ul animax.ro. Aici varietatea de produse de mancare si alte accesorii pentru pisici, este foarte mare. Cand am descoperit site-ul mi-am spus: In sfarsit, un magazin de unde ai ce sa alegi”. Am inceput sa ii comand lui Mitzi si alte sortimente de hrana. A fost incantata de cand a gustat. Cred ca se saturase si ea de acelasi meniu si o schimbare era binevenita. Pe site, mai sunt si produse destinate cateilor si altor animale de companie.

Acum Mitzi nu consuma decat hrana achizitionata de pe animax.ro si toate accesoriile pentru ingrijirea ei vin de aici.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord