De la prezentari powerpoint de succes, la impozitul pe dividende

De la prezentari powerpoint de succes, la impozitul pe dividende


Omul bine informat, care stie sa isi faca singur o prezentare  powerpoint bine structurata si echilibrat gandita va avea intotdeauna de castigat. Fie ca are de prezentat un proiect, fie ca isi sustine lucrarea de licenta sau de dizertatie, acesta este cea mai eleganta formula de prezentare.

Thewallet  reprezinta o sursa pretioasa de informatii, iar de aici si persoanele initiate in realizarea prezentarilor powerpoint, dar si cele aflate la inceput de drum invata lucruri utile.

In primul rand, nu lasati pe altcineva sa va faca prezentarea, fiindca dumneavostra sintetizati cel mai bine ideile si stiti cu exactitate ce scop urmariti, cat de pretentiosi sunt receptorii mesajelor si ce doriti sa transmiteti.

In al doilea rand, opriti-va la timp si gasiti scanteia care sa aprinda curiozitatea celor care va asculta! Nu insistati pe lucruri banale pe care le stiu toata lumea, ci veniti cu aspect inedite, raportul text-imagine sa fie decent si in concordanta cu subiectul!

Si aceste prezentari trebuie sa dovedeasca buna credinta a autorului, de aceea se impune mentionarea surselor de inspiratie (biliografia) pe ultimul slide.

La fel de important este si modul de prezentare, care nu trebuie sa se rezume la simpla lectura a prezentarii, ci sa dovedeasca faptul ca autorul stapaneste perfect domeniul respectiv.

Foarte interesant si util este si articolul referitor la impozit pe dividende de la aceeasi sursa. Cititorii nu pot fi pacaliti, fiindca in articolul respectiv sunt citate si articolele din lege si se precizeaza clar valoarea impozitului, care este de 5 % din venitul brut. Nu cel care primeste dividendele achita impozitul, ci acesta se retine de la sursa si tot unitatile comerciale care emit dividende il redirectioneaza catre bugetul de stat.

Din suma nu se retine sub nicio forma contributia la asigurari sociale, ci se vireaza la Casa de Asigurări Sociale de Sănătate 10%, daca valoare dividendelor este mai mare de 22.800 de lei.

Ca sa fiu o persoana informata si imposibil de pacalit, intru pe site-ul respectiv si citesc toate articolele si sunt fericita ca am gasit acesta sursa inepuizabila de informatii. Articolele sunt bine documentate si excelent scrise, astfel ca oricine poate intelege ceea ce se transmite.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord