Avantajele pe care le obții atunci când lucrezi cu noi

Avantajele pe care le obții atunci când lucrezi cu noi


Compania CopyService  efectueaza service si vanzarea de echipamente de copiere si suport tehnic de inalta calitate, intretinerea echipamentelor de birou  in garantie, precum si in perioadele post-garantie. Printre marcile vandute sau cele pentru service, se numara Samsung, HP, Konica-Minolta, Canon.

Inginerii de la CopyService  au fost instruiti in centrele de specialitate. Experienta pe termen lung si cunoasterea celor mai recente tehnologii permit specialistilor companiei sa ofere asistenta inalt calificata clientilor. Profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni, sunt cheia succesului afacerii companiei.

 

Noi, cei de la compania CopyService , oferim o gama completa de echipamente de imprimare si copiere, cu caracteristici unice, fiabile si durabile. La dispozitia ta, se ofera spre vanzare si inchirieri imprimante, scanere, copiatoare, cele mai bune imprimante laser, copiatoare Konica Minolta second hand, iar acestea sunt un minim dintre ele. Lucram atat cu persoane juridice, cat si cu persoane fizice.

Imprimante, copiatoare si multifunctionale

Compania CopyService  scoate  pe piata, prin intermediul centrului de servicii, imprimante si copiatoare second hand Bucuresti, o varietate de modele de copiatoare si imprimante multifunctionale. In functie de cerintele clientului, imprimantele pot fi echipate cu optiuni suplimentare. Dispozitivele sunt o surpriza nu numai in privinta inaltei calitati a tiparirii, ci si in privinta capacitatii de a suporta cele mai recente sisteme de operare, avand volume mari de memorie RAM.

Imprimantele multifunctionale iti vor oferi o munca stabila nu numai in birou, ci si in intreprinderi si acasa. Calitatea si productivitatea acestor tehnologii a fost marcata de certificatele de fiabilitate. Cartusele de toner imprimanta hp, toner samsung mlt-d111s reincarcare, au crescut resursele, oferind volume mari de imprimare. Trebuie remarcat faptul ca evolutiile inovatoare iti permit sa vezi transparenta  echipamentelor si faptul ca sunt prietenoase cu mediul. Aceste tipuri de echipamente sunt unele dintre cele mai populare din clasa lor.

Service copiatoare si imprimante

De mult timp este cunoscut faptul ca service copiatoare este cheia succesului biroului tau, iar diagnosticarea de inalta calitate poate preveni multe probleme care pot aparea in viitor. De aceea este important sa respecti timpul de intretinere al producatorului , atat in ​​perioada de garantie, cat si in perioada post-garantie. Daca apare o defectiune, diagnosticarea copiatoarelor in timp util,  ne va permite sa facem un “tratament” in timp, iar evaluarea si expertiza noastra privind reparatia copiatoarelor, te vor asigura ca toate problemele vor fi eliminate calitativ si in cel mai scurt timp. In plus, apeland la CopyService, se poate efectua service imprimante si copiatoare, precum:

  • Remedierea componentelor si a pieselor
  • Depanarea sau inlocuirea mecanismelor defecte
  • Curatarea si lubrifierea componentelor si pieselor
  • Configurarea interactiunii cu alte dispozitive
  • Testarea si asamblarea echipamentelor
  • Furnizarea unei garantii pentru munca efectuata.

Toate acestea vor duce la economisirea timpului in cazul unei defectiuni majore. Diagnosticarea, intretinerea sau service-ul se efectueaza in conformitate cu un contract incheiat anterior. Noi, cei de la CopyService realizam repararea, diagnosticarea, prevenirea si intretinerea pentru toate marcile de copiatoare si imprimante cu laser sau digitale. Maestrii Centrului CopyService sunt cei mai buni specialisti in domeniul lor, privind reparatia echipamentelor de copiat si imprimat.

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord