Aspectul unghiilor tale joaca un rol foarte important in look-ul general al tau

Aspectul unghiilor tale joaca un rol foarte important in look-ul general al tau


Aspectul unghiilor tale joaca un rol foarte important in look-ul general al tau, tocmai de aceea este important sa ai unghii ingrijite, atragatoare si elegante.

Pentru aceasta, echipa Janet Nails iti pune la dispozitie gama de pile de unghii profesionale la standarde inalte.

Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de pile de unghii in diverse forme precum semiluna, banana, drepte, electrice si buffere pentru ca tu sa te bucuri de unghii elegante si deosebite.

Pentru a alege cea mai buna pila trebuie sa fi atenta la abrazivitatea acesteia – cu cat cifra este mai mare cu atat pila este mai fina si cu cat abrazivitatea e mai mica – pila este mai dura.

Abrazivitatea pilelor de unghii incepe de la numarul 80 si ajunge pana la 600.

Pentru a scurta unghiile naturale se utilizeaza pile cu abrazivitate fina intre 180-240.

Pentru a modela unghiile naturale se recomanda pile cu abrazivitate mai mare sau cele te tip zebra.

In mod uzual pilele au 2 fete si pot veni in diverse forme – ovale, banana, drepte sau semiluna, dar si in diverse grosimi.

Pe langa gama de pile pe site-ul Janet Nails gasesti si lacuri de unghii profesionale in diverse nuante si culori.

Precum pilele de unghii si lacurile se aleg dupa mai multe criterii – printre ele gasim culoarea pielii.

Daca ai pielea mai deschisa – lacurile de unghii inchise se vor potrivi mai bine, in schimb daca pielea ta este bronzata, atunci alege culori de tip portocaliu, rosu. Pentru pielea inchisa la culoase alege lacuri de unghii rosii sau argintii.

Pe site-ul nostru mai gasesti si lampi uv pentru unghii profesionale la standarde inalte si preturi foarte accesibile care sa iti permita sa ai o manichiura reusita.

Primul criteriu dupa care sa alegi lampa cu uv este puterea acesteia – ea are stransa legatura cu numarul de tuburi incorporate in lampa. Pe piata sunt lampi cu 2 tuburi de 18W, lampi cu 4 tuburi si multe altele. Trebuie sa tinem minte ca daca numarul de tuburi este mai mare unghiile se vor usca mai rapid.

O lampa de unghii profesionala trebuie sa satisafaca  nevoile unei manichiuri reusite.

Ea trebuie sa aiba temporizator, sa fie rezistenta si sa aiba un design elegant.

Acum ca ai aflat cum sa alegi principalele produse de manichiura te invitam sa ne vizitezi site-ul si sa vezi intreaga gama de produse.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord