Allview prezinta Soul X5 Style

Allview prezinta Soul X5 Style


Allview, brand cunoscut de catre clientii romani datorita telefoanelor cu un raport excelent calitate/pret pe care le produce anunta un nou produs din gama Soul X5, este vorba despre Soul X5 Style, din prima poza se observa ca smartphone-ul are un design subtire si elegant si ca display-ul are deja celebrul notch in partea superioara. Imaginea este insotita de textul: ” Contureaza-ti personalitatea! Soul X5 Style imbina perfect un design armonios si o autonomie care iti ofera o doza optima de energie.”

Din poza observam un display cu notch si margini laterale inguste, o silueta subtire si cel mai probabil o carcasa metalica, insotit de un acumulator ce va avea o capacitate mai mare de 3000 mAh, iar procesorul va fi probabil Mediatek Helio P22.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord