Unboxing&Review Plantronics Rig400HX

Unboxing&Review Plantronics Rig400HX


In continuare o sa va vorbesc despre setul de casti Plantronics RIG400HX, ideale atat pentru cei carora le place sa asculte muzica preferata la o calitate superioara dar in special pentru pasionatii de gaming care doresc sa simta cat mai bine actiunea jocului favorit.

Fie ca este vorba de Xbox One, sisteme PC ori laptop-uri, cu ajutorul acestor casti jocurile preferate vor fi mult mai atractive si realiste, utilizand acest set de casti extrem de bune calitativ. Bineinteles ca pot fi utilizate si cu ajutorul unui smartphone prin conectarea mufei jack de 3.5 mm in device-ul dumneavoastra.

Deja de la prima vedere, putem observa detalii despre acest set de casti de pe partea din spate a cutiei. Acestea au o rama extrem de usoara ceea ce va face purtatul o adevarata placere fara nici un pic de disconfort. De asemenea tehnologia “Noise canceling” este prezenta ceea ce ajuta la eliminarea sunetelor din exterior astfel incat sunetul auzit va fi strict cel din casti.

Cablul este unul lung, ceea ce va fi de foarte mare ajutor in cazul utilizarii cu un PC daca mufa se afla in spatele unitatii iar tot pe fir avem si butonul de volum plus un comutator pentru oprirea microfonului.

Sunetul redat de acestea este unul foarte clar si cu un bas puternic. Ce iti trebuie mai mult? Calitatea acestor casti este de necontestat avand un raport calitate pret excelent, pretul fiind undeva in jur de 200 – 250 de lei in functie de fiecare magazin in parte.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord