Unboxing Samsung Galaxy Tab S3

Unboxing Samsung Galaxy Tab S3


In continuare o sa va spun cateva cuvinte despre tableta Samsung Galaxy Tab s3, o tableta foarte usoara si subtire de doar 6 mm, mult mai subtire fata de multe telefoane produse acum dar si foarte performanta .

Aceasta vine la pachet bineinteles cu incarcator, cablu USB type C ce se conecteaza la incarcator ori laptop sau PC, casti si un stylus, cu ajutorul caruia task-urile pot fi rezolvate mult mai rapid si cu care pot fi create notite.

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Samsung, ecranul este unul impresionant, de 9.7 inchi ce foloseste normal, tehologia AMOLED, avand o rezolutie de 1536 x 2048 pixels cu ratia de 4:3 si o densitate a pixelilor de 264 pixeli per inchi. Acest display suporta multitouch de pana la 5 atingeri ceea ce face aceasta tableta perfecta pentru multitasking.

In ceea ce priveste performantele, aceasta tableta a celor de la Samsung, este un Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820, Quad-core (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo) plus un accelerator grafic Andreno 530 .Memoria interna este de 32 GB, memorie ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card Micro SD iar memoria RAM este de 4 GB RAM.

Cu aceste specificatii si ecranul generos plin de culor vii, nu numai multitasking-ul va fi o experienta extrem de placuta ci si rularea jocurilor favorite sau diferite continuturi media va vor oferii mult mai multa placere, fata de un ecran de aproape doua ori mai mic.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord