Scurta prezentare – Tastatura Logitech G213 Prodigy

Scurta prezentare – Tastatura Logitech G213 Prodigy


In continuare o sa va prezint pe scurt o tastatura de la Logitech mai exact modelul Logitech G213 Prodigy, tastatura ce are 5 zone de iluminare RGB, care pot fi personalizate printr-un spectru de 16.8 milioane de culori, ce pot fi schimbate pentru a se potrivi cu configuratia specifica a jocurilor.

Design-ul este foarte ergonomic si placut la atingere iar daca din greseala se vor varsa accidental lichide pe ea, este bine de stiut ca aceasta este proiectata sa reziste insa nu la cantitati mari de lichide, fiind testata la maxim 60 ml de lichide, fara sa apara vreo problema.

Lungimea cablului este de 1.8 metrii perfect pentru cei care au unitatea PC la o distanta ceva mai mare de inaltimea biroului. De asemenea aceasta tastatura Logitech G213 Prodigy a fost conceputa pentru special pentru o utilizare intensa, dovada fiind un palm rest extrem de confortabil.

Pentru mai multe detalii fiti cu ochii in patru pe canalul meu de youtube, unde in curand voi posta si un clip cu un test complet de functionalitate, inclusiv al jocului de lumini.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord