Review – Suport auto Baseus Heukji

Review – Suport auto Baseus Heukji


In continuare o sa va prezint in cateva cuvinte un suport auto pentru telefon, cu incarcare wireless, ce l-am gasit pe alfamobility.ro . Este vorba de Baseus Heukji, un suport auto pentru telefon mobil ce se fixeaza printr-o ventuza pe parbrizul masinii, ventuza ce are o priza foarte buna, deci nu va exista nici un risc ca aceasta sa se dezlipeasca de pe parbriz in timpul mersului.

De asemenea, are un design extrem de placut dar si foarte practic. In partea de jos, unde este sustint telefonul, are un mic locas ideal pentru folosirea unui cablu USB in cazul in care telefonul dumneavoastra nu dispune de incarcare wireless.

Acest suport format din 3 brate mobile, cate unul pe laterale si unul ceva mai lat in partea inferioara. Acestea pot incadra telefoane cu diagonale de la 4 la 6.5 inchi. Bratele de sustinere fiind mobile, vor lua exact forma telefonului astfel incat, indiferent de ce manevre sunt facute cu masina ori zdruncinaturi, nu va exista nici un risc ca telefonul sa sara din suport.

Bratul ce face legatura intre ventuza si suportul propriu zis, are o lungime de 17 centimetrii ceea ce il face perfect in special pentru masinile care au bordul foarte lung si implicit parbrizul ceva mai departe.

La prima vedere acest suport pare foarte bine inchegat si de buna calitate. Il recomand tutuor celor care au nevoie de un suport multifunctional care sa isi faca datoria asa cum trebuie.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord