Review Avantree ANC032

Review Avantree ANC032


Daca esti in cautarea unor casti eficiente in urmatoarele cuvinte o sa iti vorbesc putin despre Avantree ANC032. Este vorba de niste casti extrem de eficiente ce redau un sunet foarte placut.

Aceste casti au functia Active Noise Cancelling, de unde si denumire de “ANC” avand un buton dedicat aceste functii, amplasat pe una dintre casti.

La apasarea acestui buton indiferent ca este muzica pornita sau oprita si fara sa fie conectat la vreun alt device, sunetele din exterior vor fi estompate si astfel le poti purta spre exemplu la birou fara a mai fi deranjat de colegii din jur sau de alte zgomote chiar daca nu ruleaza nici o melodie in difuzoarele acestora.

Pe langa acest buton, pe casti se mai gasesc si butoanele pentru volum, plus si minus dar si butonul pentru pornire oprire ce au diverse functii.

Castile Avantree ANC032 sunt wireless si beneficiaza de bluetooth 4.1 dar pot fi si utilizate cu ajuotul unui cablu cu mufa jack de 3.5mm. Autonomia bateriei este mare si pot fi utilizate pana la 10 metri fata de device-ul de care este conectat.

Design-ul este unul foarte placut si ergonomic, aceste casti de la Avantree putand fi foarte usor de transportat datorita compactarii acestora intr-un mod foarte eficient. Pentru cei interesati, la momentul lansarii aceste casti costau aproximativ 500 de lei dar in momentul de fata pe site-ul avantree.ro, sunt disponibile la doar 250 de lei.

Fiind utilizator de zi cu zi al acestor casi, ma declar extrem de multumit si le recomand tuturor celor care sunt in cautarea unor casti fara fir care sa redea un sunet clar si cu un bass puternic, avand un pret extrem de accesibil.

Pentru detalii suplimantare si pentru a va convige de calitatea acestora, accesati site-ul avantree.ro, unde veti gasii multe alte gadget-uri extrem de performante si utile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord