Nokian Tyres, desemnat cel mai bun producător de anvelope de către un sondaj realizat în rândul consumatorilor din Germania

Nokian Tyres, desemnat cel mai bun producător de anvelope de către un sondaj realizat în rândul consumatorilor din Germania


Nokian Tyres, cel mai nordic producător de anvelope premium, a primit premiul Customer Favorite 2018 în clasamentul satisfacției consumatorilor realizat de revista germană Focus Money și Deutschland Test. Sondajul din Germania analizează brandurile deosebit de populare în rândul consumatorilor.

În cadrul sondajului au fost analizate, în perioada iunie 2017 – mai 2018, 53 de milioane de mențiuni în social media și 350 de milioane de surse online pentru 3.000 de branduri din 146 de industrii. Au fost evaluate afirmații online despre preț, servicii, calitate și imaginea generală a companiei.

Nokian Tyres a primit numărul maxim de 100 de puncte, clasându-se pe primul loc în categoria industriei de anvelope.

Nokian Tyres a convins clienții prin cel mai bun raport calitate-preț și ușurința utilizării serviciilor. Conform sondajului, consumatorii apreciază și calitatea produselor companiei și, în mod deosebit, imaginea brandului.

Suntem bucuroși să primim premiul Customer Favourite 2018″, a declarat Hannu Liitsola, Managing Director Europa, Nokian Tires. „Acesta se bazează pe opiniile consumatorilor și arată că abilitatea și angajamentul nostru de a oferi produse de calitate și cel mai înalt nivel de servicii sunt observate și apreciate de șoferii satisfăcuți. Acesta este cel mai mare atu al nostru și ne dorim să fie și în viitor.”

Informații suplimentare:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Praga, 00420 725 865 874,

jaroslav.pr@mccann.cz

Zuzana Seidl, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,

zuzana.seidl@nokiantyres.com

Twitter I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram

Nokian Tyres este cel mai nordic producător de anvelope din lume și una dintre cele mai sustenabile companii din industrie. Dezvoltăm anvelope de înaltă calitate, sigure și ecologice, pentru autovehicule, camioane și mașini de mare tonaj, oferind siguranță în orice tip de condiții. Suntem cunoscuți, în special, pentru anvelopele noastre inovatoare de iarnă. Grupul nostru include lanțul de anvelope Vianor specializat în mentenanță auto și servicii pentru anvelope. În 2017, cifra de afaceri netă a companiei a fost de aproximativ 1,6 miliarde euro, iar numărul angajaților a fost de 4.600. Nokian Tyres este listată la Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați: www.nokiantyres.com

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord