Mireasa din Istanbul episod 28 si episod 29

Mireasa din Istanbul episod 28 si episod 29


Ada continua sa fie ingrijita de Sureyya si Faruk, Fikret se distanteaza si el de familie si adoarme la birou, apoi vine seara foarte tarziu, rupt de oboseala.
Ipek nici nu vrea sa auda de fetita ei, continua sa aiba depresie, dar pe ascuns mananca dulciuri si in rest, doarme aproape mereu. Maica-sa incearca s-o scoata din apatie, sa-i propuna sa mearga la coafor, la cosmetica, la salon, ori la cumparaturi, apoi o sperie ca daca va continua asa, se va ingrasa si nimeni n-o sa se mai uite la ea. Ipek refuza sa coopereze spunand ca e depresiva pentru ca fata plange si nu se mai opreste. Cand aude asa ceva, Esma decide sa fie mutat patutul Adei in camera Sureyyei. Intr-o seara se isca cearta pentru ca Fikret, nervos, are impresia ca mama lui i-o da pe Ada fratelui sau mai mare pentru ca nu are copii. In urma scandalului, Ipek se decide sa incerce sa-si creasca fetita si cu efort, reuseste sa o alapteze.

In tot acest timp, Esra, secretara lui Fikret, ii aduce de mancare la birou, atenta la preferintele sefului ei, ba chiar el o conduce acasa cu masina si in seara in care acasa izbucneste cearta, iar Ipek este nepasatoare la nevoile sotului ei, el pleaca la Esra, care il gazduieste in acea noapte. Bineinteles, cand Fikret, la birou fiind, se bucura ca Ipek incepe sa-si revina la normal si alapteaza fata, Esra se intristeaza pentru ca are impresia ca incepe sa piarda terenul castigat pana atunci.

Esma isi pune in minte sa impiedice prin orice mijloace relatia dintre Osman si Burcu si ii propune fetei sa stea de vorba amandoua. Burcu, nebanuind ce o asteapta, ii spune lui Osman ca mama ei a invitat-o la cina, iar el, ingrijorat, il invita pe Garip la acelasi restaurant. Cand se intalnesc toti patru, bineinteles ca sar scantei si cei doi parinti sunt clar impotriva prieteniei copiilor lor. In masina, Osman are o discutie cu maica-sa, iar din spusele lui, Esma isi da seama ca fiul ei este indragostit fara speranta de cineva, dar nu stie de cine. A doua zi Esma gaseste un jurnal intim in camera lui Osman pe care il citeste si afla ca el o iubeste pe Sureyya, dar este constient ca e o dragoste pe care trebuie s-o uite si spera sa faca asta cu ajutorul lui Burcu. Atunci Esma se sfatuieste cu Nurgul si isi da seama ca mai bine il lasa pe Osman sa-si vindece ranile inimii cu Burcu decat sa sufere clipa de clipa dupa o femeie pe care n-o poate avea.

Adem isi schimba buletinul, pe care acum e trecut numele de familie Boran, si Fevzi in dreptul tatalui. Se bucura impreuna cu Dilara si cu maica-sa, dar trece prea repede la pasul urmator, schimband chiar a doua zi denumirea autogarii lui in Adem Boran Turizm. Ceilalti frati Boran se infurie cand vad asa ceva. In scurt timp are loc o intrevedere inaintea procesului de mostenire la care Adem impreuna cu Garip solicita doar 5% din actiunile firmei, desi i se cuvin 15 procente, si o 1/6 din valoarea conacului. Casa era a Esmei, dar ea nu stie ca Fevzi, intr-o perioada mai tulbure, a cumparat-o cu pret dublu de la socrul sau ca sa-l ajute, si astfel conacul este un bun care a devenit mostenirea lasata de Fevzi. Esma, siderata, nu mai stie ce sa spuna auzind asa ceva, si sedinta se amana.

Fikret si Adem se sfatuiesc ce este de facut mai departe, pentru ca ei credeau ca Faruk nu are bani si ca banca nu-i va acorda un imprumut, ca sa-i dea lui Adem banii reprezentand partea lui din conac si astfel, ulterior cei doi aliati aveau sa faca o anumita miscare prin care Faruk si-ar fi pierdut din suprematia in firma si in familie. In realitate, Adem planuia sa puna mana si pe casa si pe firma. Dar Faruk pune in vanzare niste proprietati din afara Istanbulului, iar Adem este foarte suparat ca nu mai poate continua sa-si faca jocurile si il invinuieste pe Fikret. Acesta ii spune ca nu s-a gandit ca Faruk va apela la varianta vanzarii, dar Adem il someaza sa gaseasca solutia, pentru ca el l-a atras in acest joc. Adem este cu adevarat extrem de nervos si intamplarea face sa vina Dilara pe la birou, iar el are o criza si o da afara, apoi distruge mobilierul si arunca cu tot ce-i vine la indemana. Dilara se duce la cabinetul psiholoagei ca sa intrebe de evolutia sotului ei. Surprinsa, Dilara afla ca Adem o mintise si ca n-a fost niciodata pe la cabinet. Cand ajunge acasa, ea il constrange pe Adem sa mearga impreuna la terapie sau inainteaza divortul.

Fikret, viclean, il paraste Esmei pe Faruk, ca vinde casele de vacanta, dar ea momentan este preocupata de Osman. Ii cere lui Burcu inca o intalnire ca sa-i spuna ca a gresit si ca a judecat-o dupa taica-sau, cerandu-si scuze, lucruri pe care i le spune si lui Osman exact la fel. Dupa ce pune ordine in prietenia dintre cei doi, Esma se intalneste cu Garip, care venise acasa mai devreme, si o gasise acolo, cu Burcu. Fata pleaca in oras, iar Esma se impaca cu Garip, care ii promite ca orice ar face in relatia lui profesionala cu Adem, pe care il considera nebun, n-o va afecta pe ea. Dupa care o asigura ca va trece de partea familiei Boran, lasandu-l singur pe Adem.

Relatia dintre Akif si Senem continua si cei doi se apropie din ce in ce mai mult, Akif e sigur ca o iubeste pe Senem, desi ea este mai mare cu 10 ani ca el, si, involuntar, o jigneste la un moment dat. Senem, care se simte prost ca trebuie mereu sa se ascunda de cei apropiati, discuta cu Akif si convin ca va trebui sa le spuna lui Faruk si Sureyyei despre ei doi. Faruk, oricum, il surprinde pe Akif de multe ori si isi da seama ca e indragostit, ba chiar intuieste si de cine.

Begum ii spune lui Faruk ca se intalneste cu cineva si ca o sa i-l prezinte si lui Emir pe acest nou barbat din viata ei. Faruk, desi nu vrea sa recunoasca, este foarte gelos si se cearta cu Begum pe motiv ca de-abia s-a obisnuit cu Emir si ca nu este cazul acum pentru copil sa fie bulversat cu un nou potential tata vitreg. Begum ii propune lui Faruk sa-l cunoasca pe acest prieten al ei, fara sa mentioneze cine este. Intr-o seara stabilesc o cina la restaurant iar Faruk se infurie de-a dreptul cand vede cu cine iese Begum. Il ia deoparte pe Can si il intreaba de ce nu si-a gasit o alta femeie in tot Istanbulul decat pe fosta lui iubita si il ameninta ca daca se mai agata de femeile din viata lui, o sa aiba de suferit. Sureyya se supara si ea, pentru ca ei ii este mai mult decat clar ca Faruk are inca sentimente pentru Begum chiar daca s-au despartit de zece ani.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord