Logitech C102 Prodigy – Scurta prezentare

Logitech C102 Prodigy – Scurta prezentare


Iata un mouse foarte bun la un pret foarte avantajos, marca Logitech. Este vorba de modelul Logitech C102 Prodigy, un mouse facut pentru oricine. Atat navigare pe internet, utilizare la birou sau chiar gaming.

Dupa parerea mea principalul avantaj al acestui mouse este lungimea cablului care este de 2 metrii, ceea ce il face perfect de folosit cu unitatile PC, deoarece cablul nu va deranja fiind tras inapot din cazua distantei lungie de la unitate pana sus pe birou.

In plus, este ideal pentru multitasking deoarece este dotat cu 6 butoane programabile, avand un design foarte ergonomic si extrem de placut de tinut in mana, orice ai face cu el. Are o greutate de doar 85 de grame deci vei fugi cu mouse-ul dintr-o parte in alta a ecranului. Plus, dispune de un led RGB, ce poate afisa pana la 16.8 milioane de culori..

Un test detaliat din timpul unui gameplay, voi publica in cel mai scurt timp posibil. Pana atunci va invit sa accesati canalul meu de youtube pentru a vizualiza mai multe review-uri dar si unboxing-uri.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord