Lansarea Apple a noilor modele iPhone, plus multe altele

Lansarea Apple a noilor modele iPhone, plus multe altele


Anul trecut compania Apple a dat lovitura cu iPhone-ul X, de aceea cel mai probabil si anul acesta o sa continue sa ne uimeasca cu noile versiuni de iPhone Xs si iPhone Xs Max.

In mod sigur, aceste noi modele vor pastra particularitati de design ce tin de modelul lansat anul trecut,iPhone X, particularitati ce au fost introduse pe piata odata cu acest model si care au prins foarte bine in special in randul fanilor marcii Apple.

Lansarea acestor modele va fi in aceasta seara in Cupertino, California dar va putea fi vazuta de toata lumea printr-un livestream.

Acest eveniment anual, organizat de Apple, Miercuri 12 Septembrie la ora 20:00 se asteapta lansarea noilor telefoane iPhone Xs si Xs Max dar si a unei versiuni a Iphone-ului X ceva mai ieftina, mai accesibila, plus un nou Apple Watch si un update la versiunea iOS 12 plus multe altele.

Potrivit unui raport realizat de MacRumors in luna iunie si scris de Ming-Chi Kuo, analist la TF International Securities, succesorul iPhone X va costa in jur de 800 – 900 de dolari in loc de 1000 iar noua versiune mai mare a acestui telefon iPhone Xs Max va incepe cu preturi intre 900 si 1000 de dolari. Cat despre modelul entry-level ce va avea un ecran LCD de 6.1 inchi va avea preturi incepand cu 600 – 700 de dolari. Dar mai bine sa asteptam si o sa aflam preturile concrete direct de la sursa.

Pentru cei care sunt nerabdatori si vor sa vada aceasta lansarea live, o puteti face de pe site-ul Apple. Veti avea nevoie de un iPhone, iPod sau iPod Touch cu Safari pe iOS 10 sau o versiune ulterioara. Pentru a viziona pe un desktop, trebuie sa va asigurati ca utilizati un Mac cu Safari, pe MacOS Sierra 10.12 sau o versiune ulterioasa sau un PC cu Windows 10 si Microsoft Edge. In plus anuntul celor de la Apple, se poate viziona si pe Apple TV prin aplicatia Apple Events din App Store ori prin streaming de pe un dispozitiv iOS prin Airplay.

Potrivit site-ului Apple, este posibil sa puteti urmarii anuntul iPhone utilizand Chrome sau Firefox, atata timp cât utilizati versiuni care accepta MSE, H.264 și AAC.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord